Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Orgazam na porodu - istina ili nebuloza??? 20.3.2009 14:56:21
ElmaB
Ne razumijem kakao nekome u takvom trenutku moze pasti na pamet orgazam? Ok, hormoni, ali od silnog bola i straha, a istovremeno i srece zbog dolaska na svijet tvog zlata, da zena dozivi orgazam???? Za to sam, iskreno, prvi put cula!
RE: Orgazam na porodu - istina ili nebuloza??? 20.3.2009 14:56:22
poetesa
ljudi su postali strašno poremećeni pa nije čudno ni da takvo nešto neko i doživi vjerovatno uz veliki napor :) Razne fobie i filie koje su tek u moderno vrijeme otkrivene kao bolesti... stvarno sve ide u p.m.
RE: Orgazam na porodu - istina ili nebuloza??? 20.3.2009 21:32:05
larina
neznam,mozda je cak to i moguce,mm je bio citavo vrijeme uz mene i kad sam imala bolove i kad sam se porodila,ja sam se bas bila opustila da bi skrenula te bolove i tako da sam se jako brzo otvorila i porodila i mogu vam reci da sam se malo ugodno osjecala u tom trenutku,nemojte me samo pogresno svatiti samo me drzao za ruku, nije bilo nikakvih poljubaca ali eto mozda da je bilo....mozda bi se jos slade porodila....
RE: Orgazam na porodu - istina ili nebuloza??? 22.3.2009 22:31:46
simba
hahahhaahh :))))))) uh sto se nasmija e bas je bio neki gadan orgazam ako se porod moze stim nazvat:) Naravno da nisam to osjetila pri porodu voljela bih upoznat osobu koja je to dozivila
RE: Orgazam na porodu - istina ili nebuloza??? 24.3.2009 13:02:10
makana
draga selmana znaš šta znači ni trunke ma ni primisli niti pomisli u čijem li se mozgu mogla začeti ova ideja pa se čak i žene koje su prošle kroz bolnički porodiljski krevet zapitaju ima li istine