Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
kod nas ce razlika biti aB 2 godine i 3 mjeseca i iskreno da vam kazem bas me strah kako ce to sve izgledati a sto se tice nosanja moram ga malo uzeti, recimo kad hoce na prozor da se popenje, kad ga kupam, kad perem guzu, jer on je jos mali, 19 mjeseci, ali valjda ce sve biti ok
Ja bih voljela da mi je razlika najvise 2 god,jer kad odrastu mogu biti najbolji drugari ali moram malo radit,dobit ugovor za stalno pa drugo,pa trece inshAllah.
Djeci je ljepše, ali je roditeljima puno teže. Ipak je lakše kada je razlika tri godine i kad se s djetetom možeš fino dogovoriti i objasniti mu neke stvari.
Ma ne znam,ja mislim da ako beba ubrzo dobije bata i seku lakse,a ako je dugo godina sama poteze je,ali ti si to vec sigurno prosla pa znas bolje.
Kod nas je razlika izmedju starije i mladje kcerice 2 godine i dva mjeseca. Opet smo trudni u septembu cekamo novu bebicu, tako da ce razlika izmedju mladje curice i nove bebe biti dvije i pol godine, a ozmedju starije i bebice skoro pet godina. Uffff jesam iskomplikovala
Ja nisam osjetila neku tezinu zbog relativno male razlike, jeste bilo malo u pocetku zeznuto dok se starija nije navikla da djeli, sad ne mogu jedna bez druge i jako se vesele novoj bebici, ljube tibu (trbuh) svaku noc za laku noc a mladja , buduci da je ona poguzija pravi, gurka u pupak hranu da beba ruca. Doduse dojenje mi je puno pomoglo u odnosu izmedju njih dvije , stariju sam dojila cijelu trudnocu i nastavila sam ih obje dojiti po porodu mladje.
Meni je idealna razlika do 2 godine, a maximalna do 3, ja bih tako zeljela, ali naravno zelje su jedno, stvarnost druga. Manja razlika mi je bolja zbog zajednickog odrastanja, druzenja, i sl. I muz i ja bismo zeljeli sto manju razliku. E sad ima godinu i 3 mjeseca, ABD za koji mjesec planiramo raditi na drugom ( ovo prije rekoh na RR nego bilo kome) iako, muz mi je sumnjiv sa rikvercom u sexu, nekad kaze mozda je malo ostalo zna da ne bih imala nista protiv i da odmah zatrudnim pa se opustio.
Kod mene je razlika 15. mjeseci, i o tome dok su ono baš mali neznam šta bih rekla...da je teško jeste, ali ako se kvalitetno organizujete, ti i muž, naravno sve je nekako lakše. To su uglavnom kritični momenti, njima dvoje se mjenjaju pelene, kupa se dvoje, hrani se dvoje, i na kraju dupli trošak..o svemu se unaprijed razmišlja, planira..sve ponekad postane zamorno, kao da za sebe nemaš vremena...ALI...kad malo porastu, kada se pregrme sve prateće turbulencije...grčevi, zubići, puzanje, hodanje, tada ti nekako bude drago što je tako mala razlika, što sve odjednom se završilo, i što ti to nekako dođe kao blizanci, sa odmorom od 9.mjeseci :)
U nasem slucaju nasa razlika idealna, ma sve za 10. Braco veliki, samostalan, pametan, cuva seku, mazi i pazi...mama odmorna svakako :)))) A uvijek sam nekako mastala da F ima mladju seku bar nekoliko godina da je cuva u najludjim godinama
Kod nas je 2 godine i 4 mjeseca , i nekad je frka strka al kad vidim da se vec sad zajedno igraju (starijoj 3 god.-mladja sad puni prvu) - ma milina ih gledati
U nasem slucaju nasa razlika idealna, ma sve za 10. Braco veliki, samostalan, pametan, cuva seku, mazi i pazi...mama odmorna svakako :)))) A uvijek sam nekako mastala da F ima mladju seku bar nekoliko godina da je cuva u najludjim godinama
Uglavnom u nasem slucaju taman pogodjena razlika
A tek kod nas osim sto je brat sve nabrojanu,izvede ga vani,pazi ga kad treba,mama ujutro odspava njih dva i odruckuju (naravno ne cesto ali desi se) U stvari ja sam i htjela veliku razliku,maleni nam je ko "igracka".evo dok i ja ovo tipkam on je s bratom
Cetiri godine ..nisam planirala ali oduvijek sam mislila da je to nekako idealna razlika i eto tako je i ispalo...stariji je dovoljno samostalan i razuman ..uvijek je tu da mi pomogne i uziva u bracinom drustvu a opet imaju i zajednicke igre ...maladji kopira starijeg u svemu,njega najvise voli,ma ja uzivam gledajuci ih skupa