Malenaoduvijek -> RE: Koliku razliku napraviti? (6.4.2011 18:07:34)
|
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: Đenifer u žurbi napisala 77, izvini.... pošto sam primjetila da smo na forumu u skoro isto vrijeme prije i poslije trudnoće bile , pa sam pomislila da te poznajem sa vježbi, do duše kad stignem i malo pogledam šta ima na forumu. Nisam aktivna kao vas većina i nisam se do sada nalazila na kafama sa forumašicama, pa nepoznajem ni jednu lično. Bile smo zajedno na vježbama i ja sam bila redovna koliko sam stizla, a porodile smo se u 5 dana razlike, ti prije mene. Sad sam ponovo[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/nosecka.gif[/image] , pa sam aktivnija na forumu. Kako sam na ovoj temi sasvim slučajno, vidim da si prisutna. Naš paša je stigao 13.10.2009.g. _____________________________ kako ti se zove djecak, kako je, kako se ti osjecas sada u 2. trudnoci, u odnosu na prvu? jeste li namjerno planirali ovako brzo il se desilo?[sm=smiley1.gif] meni bas neka frka, ne znam kako bih da sam sada trudna, lana mi je jos u fazi prohodavanja, ledja mi otpadose, a da sam [sm=nosecka.gif] ne bih to nista mogla. jos kada se sjetim kakvu sam trudnocu imala sve do 5. mjeseca i koliko sam povracala i nisam bila nizasta niti sam imala snage, strah me da se to ne ponovi. a zelim drugo dijete i ne smijem puno cekati zbog svojih godina... moja prva trudnoca je bila katastrofa nisam znala za sebe prvih 4 mjeseca opste, sto od mucnine, a stojeci sam mogla zaspati, nosalo me samo tako. u drugoj trudnocui ko leptirica, malo mi bilo muka ali nista strasno, vodila L.u osmom mjesecu svaki dan na vjezbe bez problema. drugacije je to vecinom u drugoj trudnoci, iako ne mora biti ali kazem vecinom.
|
|
|
|