Anoniman -> RE: Savjet ako moze..? (30.12.2015 14:42:38)
|
Cao! Molila bih vas za jedan savjet..pokusacu biti kratka..imam 31g. Udala sam se prije godinu dana, nakon pola godine veze...muz, tada decko je bio savrsne poklanjao mi svu mogucu paznju i pokazivao ljubav, u braku je i dalje nastavio s tim, osim sto se javio jedan veliki problem, pocela sam ga provjeravati u braku(sa razlogom..) i otkrila sam da se u vrijeme zabavljanja dopisivao sa ranim djevojkama, pa sa jednom je imao mogu reci "virtualni" sex.nazalost to sam otkrila tek u braku jer da sam odmah otkrila sigurno se ne bih udala za njega...na svim drustvenim mrezama prati djevojke "iz okoline" koje dobro izgledaju, gleda svakodnevno njihove slike i ima lagani flert..ja kad mu kazem da mi to smeta on kaze ti si meni jedina a ako ti to smeta onda neka te pojede kad si budala...ja sam totalno izgubila samopouzdanost..uvijek sam izgledala atraktivno i momci su se okretali za mnom, da bi nakon godinu dana braka dosla do toga da imam jako lose misljenje o sebi u svakom pogledu..skolovana sam, imam dobar posao, karijeru, izgled, sve ali ja vise nisam ista osoba.. pokusavali smo dobiti bebu i nije uspjelo, ja sam cak izgubila volju za sexom, jer kad god trebam spavati sa njim meni padnu na pamet sve te djevojke koje okupiraju njegovu paznju i ja ohladim..bukvalno sam zaboravila kad sam vodila ljubav s njim, jer se sve svelo na obicni sex. U prosjeku svaki mjesec sjednemo i pricamo o problemu i on kaze da sam previse ljubomorna, da mu ne vjerujem, te da mu ne mogu zabraniti da gleda druge zene..svaki mjesec se svadjamo i pricamo... i nakon svega se pitam kako uopste da uspije ovaj brak kad za godinu dana nije prosao mjesec a da se nismo posvadjali i prijetili razvodom... sve mi je zabranio, zakljucao sve od laptopa telefona, ipada..da ga ne provjeravam..i dalje ono malo sto mogu vidjeti pored svih zabrana otkriva da i dalje radi isto...ne mogu reci da sam se zapustila, vodim racuna o svom izgledu, niti sam njega kad zanemarila da kazem da su to razlozi njegovog ponasanja.. on jednostavno daje sebi za pravo kao muskarcu da moze sve raditi i da je samo fizicka prevara prava prevara.. recite mi sta da radim, koji savjet, samo mi nemojte reci da zazmirim na to sve jer se meni vraca u krevet (to moja svekrva govori s razlogom jer mu je otac bio isti...)
|
|
|
|