amrara -> RE: Savjet ako moze..? (9.4.2015 15:19:13)
|
Ne budi bona smijesna. Ja jedva cekam da dodju svekar ili svekrva po dijete malo. Jos kad i muz ode s njima ja to vrijeme iskoristim da sredim nokte, depilacuju, kupanje ili cisto sat dva sna :D Dobro, teze je zenama koje rade, ja znam jednu koja dijete samo vikendom vidja, ostalo je kod svekrve. Takvo joj radno vrijeme. ALi nemoj se nervirati zbog sitnica. Moj Tarik najvise voli da bude s nanom i dedom, valjda gdje ih oni ne ruze i ispunjavaju mu sve zelje. Ja opet dok se posvetim veceri, dok pospremim, bebicu nahranim nemam kad opet da se igram s njim. Ja se zbog te takve "dominacije nad muzem" nikad ne bih razvela. Moj muz ne bi odgovorio svojim roditeljima ne znam ti kako da ga nazivaju i sta da mu govore. Meni ne smeta ako njemu ne smeta i ako ne priccaju lose o meni :D Ja opet pronadjem nacin da nas cetvero budemo i izadjemo sami. Recimo kad znam da bi oni dosli po dijete a ja nesto isplanirala, ja zovnem ujutro, pitam eto sta vi radite, ja samo da se javim da idem u setnju :D Ili kad mi dodje svekrva ja joj prepustim djecu, odem kupim sto mi treba,popeglam dok pricam, operem sudje :D Iskoristi sto su ti blizu. Izvuci najbolje
|
|
|
|