RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

esmina i bebina mam -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (15.7.2011 9:28:14)

IZVORNA PORUKA: najjda

evo drage moje samo da vam proslijedim email koji sam sada dobila pa pogledaj te možda vam nešto bude odgovaralo  www.darprirode.ba.

ja pokusavam da vidim sta imaju ali im je sve uradeno kroz pdf i ne mogu otvoriti [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Adana -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (15.7.2011 11:52:59)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Adana, koliko ste plaćali smjestaj  i znas li kakve su inace cijene smjestaja u Bristu?

Mi smo ovaj cetverokrevetni apartman placali 40€. A kod Ivane Knezevic ciji sam link stavila je trokrevetni 30€... Ostalo ne znam... Jos jedna nam je zena nudila trokrevetni za 45€, ali malo blize plazi...
Evo ti ovdje link za apartmane pa posalji upite: http://www.gdjenaodmor.com/mora/brist/brist.html

Adana -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (15.7.2011 11:55:41)

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

mi ove godine idemo u zivogosce, zna li ko kako je tamo?
po slikama se meni cini ok

Nisam bila ali kao i ti slike koje sam vidjela su me odusevile. Zivogosce je bio nas prvi izbor ali nismo nasli smjestaj prihvatljive cijene. Ono sto sam sa magistrale vidjela super je, puno borovine. Mislim da ima setnica uz samo more, nekih 5km duga, sva u borovini. Fine sljuncane plaze. Mirno i manje mjesto bez puno guzve. Makarska je blizu, pa sve sto treba tipa apoteke, doktora i sl. imate tamo... Meni je najvise svidjela Mala Duba u Zivogoscu, mada ni ostala 2 ili 3 mjestasceta nisu losa. :) Vjerujem da ce vam se svidjeti. :)

mama2009 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (15.7.2011 12:23:19)

ala Duba u Zivogoscu, mada ni ostala 2 ili 3 mjestasceta nisu losa. :) Vjerujem da ce vam se svidjeti. :)
IZVORNA PORUKA: Adana

Nisam bila ali kao i ti slike koje sam vidjela su me odusevile. Zivogosce je bio nas prvi izbor ali nismo nasli smjestaj prihvatljive cijene. Ono sto sam sa magistrale vidjela super je, puno borovine. Mislim da ima setnica uz samo more, nekih 5km duga, sva u borovini. Fine sljuncane plaze. Mirno i manje mjesto bez puno guzve. Makarska je blizu, pa sve sto treba tipa apoteke, doktora i sl. imate tamo... Meni je najvise svidjela Mala Duba u Zivogoscu, mada ni ostala 2 ili 3 mjestasceta nisu losa. :) Vjerujem da ce vam se svidjeti. :)

majice imas Blato kod Živogošca super mjesto, i extra plaza sa mnogooooo borovine

maja78 RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (15.7.2011 12:27:15)

bas vam hvala :) bitno mi je da se ima puno za setati

koka i po -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (15.7.2011 14:07:30)

bila......meni se nije svidjelo ...ali ako volis mir i tisinu vjerovatno ce se tebi svidjeti[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

hatepsut -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (15.7.2011 18:39:33)

IZVORNA PORUKA: zaha

recite mi molim vas vi koje ste isle ka Jadranu da li gledaju na granici hranu,mi u nedjelju ako Bog da idemo za Neum prako Metkovica, mislim nositi samo meso pa ne znam da li da nosim ili ne,kad smo isli na jedan dan nisu nam gledali nista a Boga mi ne drnda mi se preko Svitave[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]da ja znam da Mujanici imaju dole mesnicu ne bi razmisljala[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Namam nikad nisu gledali,a isli smo dole.samo pasose gledaju.eto ja cu dole biti dan prije tebe aBd :)

d.dita -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (16.7.2011 13:08:04)

recite mi molim vas vi koje ste isle ka Jadranu da li gledaju na granici hranu,mi u nedjelju ako Bog da idemo za Neum prako Metkovica, mislim nositi samo meso pa ne znam da li da nosim ili ne,kad smo isli na jedan dan nisu nam gledali nista a Boga mi ne drnda mi se preko Svitaveuser posted image da ja znam da Mujanici imaju dole mesnicu ne bi razmisljalauser posted image

Mi se prošle sedmice vratili sa Sresera tako da je informacija prilično svježa! Nama su gledali samo djetetov pasoš, ništa više, ali sam čula da ako vide frižider da sve izvrnu tako da sam ja u rashladnu torbu stavila meso a preko torbe posteljinicu, a vala torba manje mjesta zauzme. Za one koji idu za Hrvatsku, mogu u metkoviću da sve pokupuju i bez problema prenesu sa računom, znači samo račun pokažu!

virgulina -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (16.7.2011 14:10:09)

recite mi molim vas vi koje ste isle ka Jadranu da li gledaju na granici hranu,mi u nedjelju ako Bog da idemo za Neum prako Metkovica, mislim nositi samo meso pa ne znam da li da nosim ili ne,kad smo isli na jedan dan nisu nam gledali nista a Boga mi ne drnda mi se preko Svitave[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] da ja znam da Mujanici imaju dole mesnicu ne bi razmisljala[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

mi smo se prekjuce vratili iz Hrvatske , nije nas carinik ni pogledao , samo policajac provjerio pasose i one boravisne takse kad smo se vracali a kad smo ulazili carinika nismo ni vidjeli , pitao nas policajac : imate li sta za prijaviti i to je bilo to
mi smo isli za SRB pa ne znam dal to ima veze ali rekoh , carinike nismo ni vidjeli

iv@ncica -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (16.7.2011 15:14:43)

ja  ne  znam  kako,  ali  nas  svako  malo  zeznu  za  smjestaj, em  sto  nece d a  uzmu  kaparu,  em  sto  ne  zele  rezervirati...pravae  probleme  imamo...mm  isao  prosli  tjedan na  dan  na  more  da  nam  za  ovaj    tjedanan rezervira,  ono  direkt  vise,  jer  telefonski  nije  vise  islo ni e-mailom,  i  nasao  nam ....i  danas  smo  zvali  da  provjerimo  opet,  ali  vec su  izdali  apartman,  a  tek  se  trebao  ujutro osloboditi, i  rekli  nam  da  ako  ne  dođemo  do 10, da  ce  ga  izdati..tako  da  mi sutra  ne  idemo..vec prekosutra pa polako jer  je  manja  guzva....trebali  smo u Drvenik..jer  smo  tamo  nasli  povoljno  po  40-45 E,  dok  je svugdje  bas  poskupo  ..inace   NE  ZELE  REZERVIRATI,   niti  uzeti  kaparu..pa  stavrno  sam  luda  vise

iv@ncica -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (16.7.2011 15:18:21)

e  sad  imate  li  gdje  meni  za  prehranu na  moru  i  neko  brzo  kuhanje ili  sta  djeca  jedu ..ipak ne  bi d a  visim  za  sudoperom, ali  i  ne  mogun se  rastegnuti  za  restoran  svakodnevno..vidim  da  svi  nose  od  mesa  pa  na  dalje ;)))),  zar  nije  isto  in dolje  nesto  za  na  brzinu  kupit  i  napraviti...

sabinos -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (16.7.2011 15:39:36)

postoji rizik da ti prave problem zbog mesa na granici.ja ga zato nikad ne nosim.prezivjecemo nekoliko dana i vegetarijanski

Sandrich -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (16.7.2011 15:41:32)

ima li neko kakvih ideja gdje bi se u Hrvatskoj moglo na medeni?[sm=smiley1.gif] ako ja budem ok,planIrali smo malo negdje otici s obzirom da ne mogu ja daleko putovati....

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (16.7.2011 21:31:17)

IZVORNA PORUKA: Sandrich

ima li neko kakvih ideja gdje bi se u Hrvatskoj moglo na medeni?[sm=smiley1.gif] ako ja budem ok,planIrali smo malo negdje otici s obzirom da ne mogu ja daleko putovati....

dubrovnik, opatija, istra[sm=smiley1.gif]

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (16.7.2011 21:33:08)

IZVORNA PORUKA: sabinos

postoji rizik da ti prave problem zbog mesa na granici.ja ga zato nikad ne nosim.prezivjecemo nekoliko dana i vegetarijanski

mi cemo tamo kupiti kilu-dvije piletine, pa nije 100km! a bez teletine se moze vala izdrzati nekoliko dana, necemo umrijeti

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (16.7.2011 21:34:38)

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

ja  ne  znam  kako,  ali  nas  svako  malo  zeznu  za  smjestaj, em  sto  nece d a  uzmu  kaparu,  em  sto  ne  zele  rezervirati...pravae  probleme  imamo...mm  isao  prosli  tjedan na  dan  na  more  da  nam  za  ovaj    tjedanan rezervira,  ono  direkt  vise,  jer  telefonski  nije  vise  islo ni e-mailom,  i  nasao  nam ....i  danas  smo  zvali  da  provjerimo  opet,  ali  vec su  izdali  apartman,  a  tek  se  trebao  ujutro osloboditi, i  rekli  nam  da  ako  ne  dođemo  do 10, da  ce  ga  izdati..tako  da  mi sutra  ne  idemo..vec prekosutra pa polako jer  je  manja  guzva....trebali  smo u Drvenik..jer  smo  tamo  nasli  povoljno  po  40-45 E,  dok  je svugdje  bas  poskupo  ..inace   NE  ZELE  REZERVIRATI,   niti  uzeti  kaparu..pa  stavrno  sam  luda  vise

mi smo bez problema rezervisali preko interneta, nisu nam trazili ni kaparu, samo se nadamo da ne bude neka izrada, pa da dodjemo tamo a ono izdato....

Lady26 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (16.7.2011 21:35:40)

Vodice-Sibenik-Zadar.....
Jeste da ima 7-8 sati voznje ali i manje sad autoputem...ali preporucujem, Zadar pogotovo, preeeelijep....

Hanady RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (16.7.2011 22:27:28)

Opatija[sm=smiley27.gif]
emotivno sma za istu vezana po pitanju mednog[sm=jezicek.gif]

iv@ncica -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (16.7.2011 23:34:58)

sve  rjeseno..mi  sutrab idemo,  cak  se  i spakovali  na  vrat  na nos ;))))ali  sve  je stalo...oooooooooo...i  valjda  nas  nece  ovaj  put  izraditi....odoh  sad  sebe  izraditi  i sredit i   put  po noge..hrane  ne  nosim  nista  osim  par  vocnih  kasica i  keksica za A...sve  kupujem  dolje;))) , drvenik,  vila Casablanca ;))),al  sam  zato  DVD player  mali  spakovaka i  crtica,  za  nedaj  boze i domestos  naravno ;))))

klemzi -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (16.7.2011 23:47:56)

Dubrovnik [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley27.gif[/image]

palachinken -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (17.7.2011 0:00:05)

Sandrich, obzirom da nisi za duga putovanja, možda da odete autom do Orebića, pa onda trajektom na Korčulu, grad Korčula je divan, a to je put od nekih 300km, preko Stona.

Sandrich -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (17.7.2011 9:05:21)

pa i ja bih negdje na more [sm=smiley1.gif] zasad sam malo cackala dubrovnik,hvar,al kad vidim cijene hotela dodje mi u nesvjest da padnem [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] nista,bacam se na istrazivanje vasih prijedloga [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Skvo RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (17.7.2011 9:39:58)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Opatija[sm=smiley27.gif]
emotivno sma za istu vezana po pitanju mednog[sm=jezicek.gif]

Isto..[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley27.gif[/image]

ena007 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (19.7.2011 17:08:21)

ako imate neki prijedlog za smjestaj u tucepima ili makarskoj, ili neko drugo mjesto po vasem misljenju,.. javite mi, pozzz

anonimna xd -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (20.7.2011 2:07:32)

da li je neko od vas vec bio u neumu ove godine. Planiramo ici sutra ili prekosutra. Mislili smo prenociti,samo jednu noć. I koliko ste vi placali to,zelim povoljno da prodjem. ako je neko povoljno prosao jel moze kontakt te osobe

Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sljedeća stranica >   >>