Trnoruzica -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.7.2011 10:07:07)
|
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: helena_7 trnoruzice i ja idem sad 15-og i kako vidim niske temp. oko 22-26. Al vjeruj pretposle godine kad sam bila u Zadru-najavljivali hladno i kise - i to navecer u Zadru mi gledamo njihovu prognozu i najavljuju hladno i kisu,i kisa navecer padne ali ujutro super i cijeli dan na plazi! Tako da bas i ne vjerujem,a nadam se aBd da ce nas vrijeme posluziti! a ja na ovoj svojoj stranici od 15-19.jula vidim suncano i od 26-29 doduse na peljescu, meni to idealno, nek nije prevruce[sm=smiley1.gif] sad im je tamo preko 30 a najavljuju za par dana cak i 36! uzas, pakao pravi Ma i nama godi malo nize temper, oko 26-29 je idealno, ni prevruce, a nit hladno. Taman za djecu. Teacher, na kojoj stranici ti pratis vremensku prognozu? Kontam, kako se moze tvrditi neko vrijeme, za 20 dana mozda su pogrijesili, pa nam ne bude kise. Ipak je to juli, ili se ja samo tjesim [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|