M kao Mama -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (13.5.2011 19:08:26)
|
IZVORNA PORUKA: mamina princeza IZVORNA PORUKA: mama alma RR Ja ima tu karticu, i zaista je ekstra stvar, e, sada divna vijest za mene, evo ja rezervisala Pormajnu akobogda, kako sam sretna naredna tri mjeseca ima da dolazim ko prepelica na posao, akobogda. Baš sam sretna, hvala dragom Bogu. Dobili smo apartman za 40 eura, a idemo akobogda 4.septembra, kuća je blizu plaže, full opremljen, Mama alma imas li neki link - ja bih isto pogledal aza septembar nekad ( iza Ramazana mozda). Pitala sam ranije par informacija za Promejnu ne vidim da je iko pisao - interesuje me guzva u sezoni npr da idem neki produzeni vikend u julu da li j ebas krcato kao u susjednim mjestima ili ba rmalo malo manje. U mertu sam prosetala Promajnom cini mis e super mad aje tad bilo samo par ljudi u citavom mjestu :) Da li si ti bila u Promajnoj prije ili sad ides prvi put. ide3m prvi put, ali sam čula da je odlično mjesto, to jemjesto kao zračna banja, toliko je dobro, moja šefica tamo ide, čak su stan kupili i kaže da je mjesto predivno, ima put kroz borovinu i pored mora do susjednog mjestra. Idemo tamo ove godine nadam se da će nam biti lijepo i da ćemo se odmoriti. Mjesto vjerujem da je živo.
|
|
|
|