M kao Mama -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (29.7.2013 10:11:21)
|
IZVORNA PORUKA: Alhemicarka IZVORNA PORUKA: mamina princeza mozel nekoliko detalja vezano za te vase cuvene domacine u Drveniku:9:) jel to mali ili veliki drvenik. imaju li klime i imalo vece sobe...i jel ovo drug i red od plaze koliko vidim na slikama..koliko je plaza daleko... meni treba malo kasnije , ne znam jos tacno kad al nekad krajem avgusta pocetkom septembra. Imaju klimu, sobe su dosta komotne - doduše mi smo bili u apartmanu 2+1 u maju, a sad će nam dati 2+0, malo sam virnula i čini mi se da su i te sobe dosta komotne. Ljudi su super, stvarno najbolje gazde koje sam imala. Ima jedna mala kućica ispred njih, ali na plaži si za minut. Evo kontakt pa nazovi i pitaj http://www.gdjenaodmor.com/mora/drvenik/pansion_ante_zoja.html mi smo prošle godine bili u sptebmru što se smatra van sezone u dv apartmana, u jednom bile nana i L, a u drugom suprug i ja, i beba od dva mjeseca koja je odbila krevetić. Ljudi su zaista preljubazni, plaža je bukvalno minut, samo niz uličicu se spustite i eto plaže, oni dođu kao drugi red kuća, ali to je zaista blizu jer je ravnica, koj je drvenik ni sama ne znam, ja to mješam, znam da oni ne daju pomenuti mali veliki, nego donja i gornja vala, mi smo bili u onom u kojem je trajekt, i ove godine bi vrlo rado, ali nema mjesta kod njih kada mi možemo, pa ćemo krenuti na slijepo ka drveniku klima mislim da ima, ali mi je nismo palili jer je bilo taman, sad da je ovaj apartman nešto prostran, nije, ali nije ni tijesno, taman, kod nas je bio onaj 2+0
|
|
|
|