RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

M kao Mama -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (19.7.2013 14:04:43)

ja bih ko mogla dobiti malo odmora nakon Bajrama na račun djece da ih vodim na more, akobogda, ima li ko kakav povoljan smještas s početka makarske rivijere da je plaža blizu,

damma -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (19.7.2013 14:48:09)

IZVORNA PORUKA: milenium

IZVORNA PORUKA: Honey3

IZVORNA PORUKA: damma

Ako imate neki kontakt u Orebicu nek pise na pp..
samo da nije daleko od plaze..

i pisite vase utiske iz Orebica, nismo dosad isli a planirali ove godine..
kakva je plaza, ima li prodavnica, apoteka itd.

jaoo Orebic je meni super [sm=love.gif] velika plaza ima mnogo hlada,i super je,ima i pjeskoviti dio i sljunkoviti,ma ljepota,ja sam vise puta bila...ima i apoteke,prodavnoce vece manje,ma sve[sm=smiley20.gif] preporuke ti nemam,mi smo podavno bili,ali kuca nije blizu plaze,a prije rata smo bili u nekom odmaralistu...a inace kad god idemo u Sreser napravimo par izleta u Orebic i na Korculu[sm=smiley1.gif]

dama imam ti ja kontakt ako ti treba,plaža je 150 metara od njih,prodavnica odmah do,a i ljekarna je blizu.

de mi posalji kontakt na pp..

Buba.B -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (20.7.2013 16:04:02)

Eto zenice, na kraju ipak idemo do Neuma... nema sanse da bebi izvadimo pasos za nedelju dana, jer mm tada ima odmor, pa pisem utiske kada se vratimooo [sm=smiley1.gif]

Ilhana RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (22.7.2013 20:57:24)

Juhuuu :) vidim uzivate na moranju pa reko samo da vas pitam gdje bi mi preporucili da idem a da nije previse daleko, Brele su nammprivlacne ali podaleko su a Neum i Makarska su vjerovatno prepuni a nebi u guzvu... Jedno malo mjestasce da odmorim i glavu i dusu :)

Hvala unaprijed :)

Neca xxx -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (22.7.2013 21:20:42)

Ilhana, Brela su super i jako su blizu Makarske. Obzirom da ti je Makarska jedna od opcija, Brela su jako blizu. [sm=smiley1.gif]

Mi idemo slijedeće sedmice u Podgoru. Prvo ljetovanje u četveročlanom sastavu. Slutim da će biti veselo. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (22.7.2013 21:25:03)

IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

Juhuuu :) vidim uzivate na moranju pa reko samo da vas pitam gdje bi mi preporucili da idem a da nije previse daleko, Brele su nammprivlacne ali podaleko su a Neum i Makarska su vjerovatno prepuni a nebi u guzvu... Jedno malo mjestasce da odmorim i glavu i dusu :)

mi idemo u klek opet- isli smo prosle godine prvi put. najblize mjesto poslije neuma a mirno, kazu da je prazno- sad za vikend bio mm-ov rodjak

selebriti -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (22.7.2013 22:06:08)

Zuljana [sm=smiley1.gif]

Full Moon -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (22.7.2013 22:12:15)

Ilhana, ako cete u Brela, preporucujem ti da idete preko Kupresa, odmah su ti Brela prva kad ides tim putem[sm=smiley1.gif]

Ilhana RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (22.7.2013 22:48:58)

IZVORNA PORUKA: Full Moon

Ilhana, ako cete u Brela, preporucujem ti da idete preko Kupresa, odmah su ti Brela prva kad ides tim putem[sm=smiley1.gif]

Izgleda da ce biti Brela jer nam se svidjaju slike iz Brele :) al idemo preko Mostara jer hocu rodjaku na babinje :)

leona81 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (23.7.2013 9:45:19)

teacher moze li tm pitati rodjaka za info o tome primaju li eure i KM kao sto su prije u onim malim radnjama u Kleku ili ne. pricala sam jucer sa prijateljicom iz Splita i kod njih su samo kune jos...

elmaL -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (23.7.2013 9:50:06)

Izgleda da ce biti Brela jer nam se svidjaju slike iz Brele :) al idemo preko Mostara jer hocu rodjaku na babinje :)

Ilhana možeš produžiti iz Mostara preko Vrgorca, vjerujem da su manje gužve nego na Doljanima.

A u Mostaru se lijepo provedi [sm=smiley1.gif]

M kao Mama -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (23.7.2013 10:20:25)

meni niko ne odgovori ima li neku preporuku za apartman za 4 osobe u augustu,

Hanady RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (23.7.2013 10:34:55)

IZVORNA PORUKA: mama_alma

ja to mogu poslati kontakt naš u Živogošću ...
ne znam koja je raspoloživost spartmana u periodu kada tebi treba...

M kao Mama -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (23.7.2013 10:37:48)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

hajd pošalji pa da pitam,
što je nagore ja se raspitujem i planiram, a još ništa mi nije sigurno za godšnji, no dobro ne treba gubiti nadu,

Hanady RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (23.7.2013 10:39:22)

hajd pošalji pa da pitam,
što je nagore ja se raspitujem i planiram, a još ništa mi nije sigurno za godšnji, no dobro ne treba gubiti nadu,

pa pitaj...
i kad budeš žicala to malo slobodnih dana da ih možeš ''omjeriti'' o raspoloživost aprtamana možda...
sad ću ti na FB poslati lakše mi tamo :)

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (23.7.2013 10:40:06)

IZVORNA PORUKA: leona81

teacher moze li tm pitati rodjaka za info o tome primaju li eure i KM kao sto su prije u onim malim radnjama u Kleku ili ne. pricala sam jucer sa prijateljicom iz Splita i kod njih su samo kune jos...

sumnjam da su oni ista kupovali u tim radnjicama jer su isli samo za vikend. mi cemo nosit kune i eure pa tamo razmijenit kad zatreba

selebriti -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (23.7.2013 10:55:15)

Mislim da ce slobodan biti ovaj apartman u Žuljani, mogu ti provjeriti ako želiš?

M kao Mama -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (23.7.2013 10:56:30)

IZVORNA PORUKA: selebriti

Mislim da ce slobodan biti ovaj apartman u Žuljani, mogu ti provjeriti ako želiš?

evo čekam odgovor iz Živogošća, dobit ću danas pa ako ne bude onda ove žuljane ganjamo, hvala

ena23 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (23.7.2013 11:23:23)

eh ovako, kod mene je situacija sljedea: za bajram mm i ja se nalazimo u splitu... on dolijece iz holandije a ja isti dan stizem busem iz bosne... bez djece cemo biti [sm=smiley1.gif]
gdje u splitu da trazim prenociste za jednu noc a da mozemo malo prosetati i splitom, tj. da je blizu grada, kako se prebacuje na trajekt? gdje mogu dobiti informacije kad voze koji trajekti?

imate li preporuku gdje da idemo na tri dana na more? hvar-stari grad, jelsa ili bol?? posto cemo biti sami ja bih da idemo u neke apartmane blizu mora a blizu i centra grada (jer cemo biti bez vlastitog auta), da ujutro mozemo doruckovati jaja i salamu [sm=smiley1.gif] i pravac plaza a navecer izaci i prosetati po centru i vecerati...

posto nikada nisam bila u tom regionu stvarno nemam pojma sta da ocekujem (pogotovo bez auta) tako da vas molim za bilo kakvav savjet i preporuku [sm=smiley1.gif]

naravno, bitno je da su apartmani cisti i da imaju klimu [sm=smiley1.gif]

mamina princeza -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (23.7.2013 11:24:15)

mama alma ...neces u promajnu ove godine? :) a sto se tice smjestaja zivogosce i okolina ako nadjes nestolijepo i povoljno molim te napisi ovdje... i nama treba nesto jeftino u makrskoj rivijeri al nesto kasnij ekraj avgusta -pocetak septembra.

Hanady RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (23.7.2013 11:24:59)

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

mama alma ...neces u promajnu ove godine? :) a sto se tice smjestaja zivogosce i okolina ako nadjes nestolijepo i povoljno molim te napisi ovdje... i nama treba nesto jeftino u makrskoj rivijeri al nesto kasnij ekraj avgusta -pocetak septembra.

hoćeš kontakt[sm=smiley36.gif]

Hanady RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (23.7.2013 11:29:04)

IZVORNA PORUKA: ena23

eh ovako, kod mene je situacija sljedea: za bajram mm i ja se nalazimo u splitu... on dolijece iz holandije a ja isti dan stizem busem iz bosne... bez djece cemo biti [sm=smiley1.gif]
gdje u splitu da trazim prenociste za jednu noc a da mozemo malo prosetati i splitom, tj. da je blizu grada, kako se prebacuje na trajekt? gdje mogu dobiti informacije kad voze koji trajekti?

imate li preporuku gdje da idemo na tri dana na more? hvar-stari grad, jelsa ili bol?? posto cemo biti sami ja bih da idemo u neke apartmane blizu mora a blizu i centra grada (jer cemo biti bez vlastitog auta), da ujutro mozemo doruckovati jaja i salamu [sm=smiley1.gif] i pravac plaza a navecer izaci i prosetati po centru i vecerati...

posto nikada nisam bila u tom regionu stvarno nemam pojma sta da ocekujem (pogotovo bez auta) tako da vas molim za bilo kakvav savjet i preporuku [sm=smiley1.gif]

naravno, bitno je da su apartmani cisti i da imaju klimu [sm=smiley1.gif]

hm...split ne znam...
ono što znam išla iz slita direktno tajkte za hvar-stari grad...
e to bi ti preporučila...

a evo ti trajekt kako ide i cjene...
auta su skupa na trajketu al vi ne idete njime
http://www.putovnica.net/prijevoz/trajekt-split-stari-grad-hvar-jadrolinija

sad ja više volim hvar-hvar al od staroga grada do hvara ima puta...
u starom gradu je lijepo al ja više volim hvar trg :) i tu imama kontakt jedne teta anđe...divne bosanke kojojs ma ja išla i čuli smo se imamo plana sa djecom koja su veće veća put hvara možda čak i iduće godine

ena23 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (23.7.2013 11:39:13)

hvala za link hanady, odlicno.

e sad, ja ne bi isla dalje od bola, starog grada ili jelse (direktna pristanista iz splita) jer, kako rekoh, nit imamo auta nit imamo vremena na bacanje, ne da mi se dalje ganjati buseve i prevoz. ljenguza [sm=jezicek.gif] al ako bi se sta promjenilo u planu javim ti se za taj kontakt [sm=smiley31.gif]

M kao Mama -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (23.7.2013 11:58:39)

ma, ne javlja mi se ona moja, slala sam joj poruku preko fb, ne odgovara, neki dan joj pošaljem sms i kao javit će mi i evo već danima se ne javlja

elmaL -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (23.7.2013 13:31:25)

hoćeš kontakt[sm=smiley36.gif]

Hanady može li malo više podataka o tvom kontaktu [sm=smiley1.gif] i nas zanima isto, siti period i lokacija.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  165 166 [167] 168 169   Sljedeća stranica >   >>