Blue rose RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (9.7.2013 18:24:41)
|
IZVORNA PORUKA: minie IZVORNA PORUKA: škorpija Ja izgleda zbog administrativnih zavrzalam neću dobiti pasoš naredna dva mjeseca (iako sam daaaavno predala zahtjev), dajte mi neki prijedlog za CG primorje, samo da je čisto more i plaža Mi se vratili u nedjelju iz Sutomora i bilo nam je super. Isli smo nas dvoje sa bebom i brat od MM-a, smjestaj nam je bio bas blizu plaze, apartman sa klimom, internetom i svim ostalim i placali smo 40 eura (mogla je jos jedna odrasla osoba spavati u apartmanu), s tim da je jeftinije ako ostajes duze od 7 dana. More je bilo pravo cisto, e samo sto na plazi nema prirodnog hlada, nego se mora suncobran ili ponijeti ili iznajmiti. Ugl nama je bilo fino i opet cmeo tamo aBd. Predivno iskustvo iz Petrovca, i moja preporuka za isto. Ja sam sa porodicom bila smještena u ovom objektu i prezadovoljni svi. Plaža 50 m udaljena, kao i centar grada. http://www.rakocevic-apartments.com/sr/trokrevetni-studio-ap-centar-2
|
|
|
|