Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Posljednji pozdrav sestri naše leona81 1.1.2015 18:38:46
Hanady RR
Na startu nove godine RR zajednica potrešena je vješću o preranoj smrti sestre naše aktivne članice leone81.
Draga naša leona81, bol koju osjećaš zasigurno je velika. Ova RR zajednica izjavljuje ti saučešće i ovim putem i dovi za dženetske bašče tvojoj seki, a sabur za vašu porodicu. U mislima smo sa tobom, na javi ako bilo kako neko od nas pomoći ti može mi smo tu...uvijek za sve naše mile i drage drugarice.
Nadamo se da će godinama pred nama biti bolja za sva i da boli ove vrste što manje ljudi osjeti to želimo.
RR Tim
< Poruku je uredio Hanady RR -- 1.1.2015 18:40:49 >
RE: Posljednji pozdrav sestri naše leona81 1.1.2015 18:49:29
elmaL
Da vam Bog da snage u teskim trenucima, a sestri dzennetske ljepote
RE: Posljednji pozdrav sestri naše leona81 1.1.2015 19:07:19
koka i po
ne poznajem te licno ali poznajem tvoju bol. da ti kazem nesto...nece vrijeme zalijeciti rane ali ces nauciti zivjeti s time. i sve dok bude u tvom srcu,dok budes cuvala uspomene na nju,nece otici.
zao mi je ...neka vam dragi Allah da snagu u ovim trenutcima a njoj sve džennetske ljepote.
RE: Posljednji pozdrav sestri naše leona81 1.1.2015 20:57:32
Mirkica
zao mi je :( da vam dragi BOg podari sabur da savladate ovu bol , iskrneo mi je zao
RE: Posljednji pozdrav sestri naše leona81 1.1.2015 21:15:27
ziki
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Posljednji pozdrav sestri naše leona81 1.1.2015 21:49:26
irenaSA
Primite moje saučešće... Ostaje nada da vrijeme liječi sve rane...
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
RE: Posljednji pozdrav sestri naše leona81 1.1.2015 22:35:13
veeseelaa
zaprepaštena sam... strašna vijest, jako mi je žao leona da je Bog dao da je sve drugačije....
koliko samo boli insan može predeverati, molim Boga za tvoju sestru, za tebe i tvoju mamu, da vam da sabura, da nastavite dalje.... da umate snage za nova jutra....
RE: Posljednji pozdrav sestri naše leona81 2.1.2015 1:47:59
ananas_ze