scarlett -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (11.1.2015 11:15:12)
|
Drage ženice, dobro jutro, da se i ja malo javim [sm=smiley1.gif] Ja sam još uvijek bolesna, u utorak će biti pune tri sedmice odkako su krenuli kašalj i začepljenje nosa. Išla sam dr. al mi nije htjela ništa propisati, kaže vidi upalu grla i čuje da ima nešto na plućima (a ona svirajul sviraju), al kaže ne smije mi ništa dati jer sam trudna. Kaže ako hoću da idem u bolnicu, možda mi oni tamo daju nešto, ona kaže izdrži, proći će.[sm=smiley13.gif] Mislim, osjetim ja da polako prolazi, al ovim tempom neće sigurno još jednu sedmicu, a već me iscrpljuje previše ovaj kašalj, sada je opet suhi i budim se u noći kao da ću se ugušiti, toliko mi se grlo osuši da počnem ostajati bez daha. Ne preporučujte mi ništa prirodno, sve sam probala i ljuta sam što ništa ne pomaže, ovo je neki skroz lud virus. Nikad u životu me nije ovoliko držala prehlada. Čitam šta su vama sve propisivali, ovdje su čini mi se jako strogi po tom pitanju, a ja se ne usuđujem ništa uzeti na svoju ruku. Sinoć sam pravila zeljanicu, pa je ostalo još malo, tako da ćemo to za doručak, iako sam ja već pojela 3 velike kifle i pola dimljenog sira Može mi biti dok MM ne ustane [sm=smiley36.gif] (iz noćne je došao, pa sada pajki). A meni se sudoper zaštopao, evo uljevala fairy i vrelu vodu unutra, ali voda ne prolazi. Moram čekati da on ustane, pa da pravim ručak, sad ne smijem ništa započeti, kad ne mogu koristiti sudoper. A najviše volim rano ručak završiti, onda sam cijeli dan rahat, sad su mi se planovi poremetili [sm=smiley36.gif] Milenium...porodila se[sm=bravo.gif] Mirah.. Muhica..13.1 Elllma..20.1 Rose...01 Amanni...1.2 Adicaa...10.2 Marseljeza... 24.2 Bejbibi..17.3 Morena..15.04 AzraB....04 Mala curica...06 Scarlet 17.5. Banovici...19.8 Eto upisah se i ja konačno, vazda zaboravim. Dan je prelijep, pokuat ću ga nagovoriti da malo idemo u oping, vidjela sam puno snienja u gradu, ne treba mi nita, al eto volim se zarovit u snienja [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|