milenium -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (2.1.2015 1:22:41)
|
trudnice drage Sretna vam Nova Godina[sm=zz_dance.gif] nadam se da ste je veselo dočekale u okruženju svojih obitelji,kao što sam i ja. dječica su mi bila budna do 11,a ja i mm otišli na spavanje u 2. danas sam popodne odspavala s malenom da mogu još neke stvari pospremit. pranje ,peglanje... ne bih kad odem u bolnicu da im zafali krpa,peškira,veša itd pa svaki dan perem,sušim... Andy,vanchy i loptice ,drago mi je da ste se javile[sm=smiley1.gif] čuvajte i uživajte u svojim[sm=duda.gif], nadam se da ću i ja tako ubrzo. [sm=smiley1.gif] mirah,tko će prije ti ili ja? da samo znate koji kaos vlada u mojoj glavi,sva sam izgubljena.prvih dvoje sam rodila ranije pa logično da sam očćekivala tako i ovo...al ne,sad sve nešto drukčije. i pukne mi vodenjak tako da se nisam mislila kad u bolnicu.a sad...ako ne pukne vodenjak kad da pođem,5 min prije,10 min ili? termin mi je od prvog do peti prvog. dr nije mogao odredit točno datum jer ja nisam znala datum svoje zadnje mjesečnice,pa je to termin po uzv. ako ni do petog ne zaboli,kad da onda odem?da odem iako me ne boli ili[sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]
|
|
|
|