gvendolina -> RE: VICEVI (7.12.2011 13:07:55)
|
Bracni par ode u IKEU i kupi ormar. Potom muž ode na posao, a žena > odluci sama složiti ormar. Receno-ucinjeno! Kad je ormar bio gotov, žena ga > ponosno promotri sa svih strana, a u tom casu prođe ulicom tramvaj - > kako je stan bio na prvom katu u staroj kuci, od vibracija se vrata ormara > sama otvore.... "Hm, morat cu ucvrstiti sve vijke", pomisli žena i da se na ... > posao. Kad je završila, stane pred ormar - ljepši nego ikada - kad opet > prođe tramvaj i vrata ormara se opet uz škripu otvore. "K'vragu!" vikne > žena i odvijacem stegne sve vijke do kraja i više od toga! "Probaj se > sad otvoriti" ukori ormar... Prođe još jedan tramvaj i "hop!" vrata se opet > otvore!Žena, sva uzbuđena i jako ljuta nazove IKEU! "Sramota!" "Kakav > ste nam to ormar prodali!" > Servis u IKEI odluci pomoci i poslati jednog > strucnjaka. Pola sata kasnije on stigne - u radnoj odjeci, s natpisom > IKEA na prsima. "Gdje je ormar?" upita ženu. "Vi ste ga sastavili?" > nastavi, tonom koji jasno govori što misli o ženama - majstorima u kuci. Popravi > sve vijke i spone, stane usred sobe, pokaže na ormar i rece "Evo!". U to > ulicom prođe tramvaj i "škrip" - vrata ormara se opet otvore! > "Nevjerojatno!" veli majstor! "to još nikada nisam vidio!". Baci se na > posao i sve jako dobro provjeri i ucvrsti. Opet prođe još jedan tramvaj > i vrata se još jednom sama otvore! "Pa to je neviđeno!" veli majstor iz > IKEE. "Znate što, gospođo - ja cu uci u ormar, zatvoriti vrata i > vidjeti kad se vrata pocnu otvarati gdje je zapravo problem!" . Tako i > napravi... > U međuvremenu, u taj se cas kuci vrati muž s posla! "Oh - složila si > ormar, draga!" veli muž, ode do njega i otvori vrata... IKEA majstor > stisnut u ormaru blijedo ga pogleda i rece : "Gospodine, vi mi nikada > necete vjerovati, ali ja ovdje samo cekam tramvaj!"
|
|
|
|