teacher75 -> RE: VICEVI (2.3.2011 21:51:09)
|
MUJO I OTMIČARI - I tako ti ja, bolan Haso, sjednem u avion i pravac Frankfurt, kad za pola sata pojavi se neka raja, zauzmu avion i kažu da su otmičari. A mene baš zaboli, ono, nije moj avion, briga me, 'ladan k'o Klint Istvud. Bijah miran sve dok nisu krenuli da siluju jednu žensku. Tu je meni puk'o film. Dignem se ja i dreknem, onako k'o šerif: "Pustite je, majku vam!". I pustili je na miru, ali postavili meni ultimatum: "Ili skačeš ili te svi guzimo!". Haso se sav uživio u priču, pa pita Muju: - I, jesi skak'o? - Jesam malo, u početku .... MUJO I TEHNIKA Otišao Mujo u saunu. Gleda sve goli muškarci. Odjednom kod nekoga zazvoni mobitel, kad neki tip iz guzice vadi telefon i obavlja razgovor. Mujo u čudu. Nedugo potom opet zazvoni mobitel, kad neki drugi tip iz guzice vadi telefon i razgovara. Mujo se zabrinuo šta on sad da radi. Pozeleni od zavisti pa ode u WC i nagura toalet papira u dupe i vrati se u saunu. Svi prisutni vide da mu iz dupeta viri papir, pa ga zaćuđeno pitaju šta je to, a Mujo kulerski kaže: - Ma sigurno mi stig'o fax! MUJO I SEX Mujo koliko se god trudio, nikako nije mogao dovoljno zadovoljiti Fatu, na nacin na koji bi ona zaista uzivala. Ode on kod lijecnika i potrazi savjet. Lijecnik mu kaze: - Mujo, bolan, ne mozes samo tako. Moras malo stvoriti atmosfere, unajmi crnca da ti mase lepezom ili tako nesto... Mujo poslusa doktora, i unajmi crnca da mu mase iznad glave dok se seksa s Fatom. No, Fati ni to nije bilo dosta. Mujo, sav znojan, prisjeti se zadnje ideje. Zamoli crnca da zamijene mjesta, Mujo ce kao mahati, a crnjo zadovoljavati Fatu. Nakon 5 minuta Fata je izvan sebe, svrsila po deseti put. Mujo ce na to crnji: - Vidis kako se mase, pizda ti materina lijena!!! [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|