tap3ah -> RE: VICEVI (30.3.2010 7:46:48)
|
Protestira 5.000 ljudi u Podgorici zbog nezaposlenosti. Naidje jedan gospodin u crnom mercedesu, zaustavi se i pita jednog od prisutnih: Je li, a sta to radite? Ovaj mu odgovori da se bune zato sto nema posla. Gospodin izvadi vizitkartu iz dzepa i kaze: - Evo, mozes odmah sjutra poceti da radis u mojoj firmi. A ovaj ce njemu: Pa jebo te, gdje nadje bas mene od ovijeh 5.000 ljudi... [sm=smiley36.gif] Seksaju se dva pedera. Ovaj koji guzi kaže ovom drugom: . Čuj, imam jednu lošu i jednu dobru vijest. . Ajde reci prvo lošu. . Imam sidu. Ovaj preblijedi, ne zna šta će, uhvati ga panika, počne se derati na ovog drugog: . Pa što mi nisi rekao, šta ću sad!!? Daj bar reci onda ovu dobru vijest. . Ma zajebavam te, nemam sidu, ali volim kada ti se od straha stisne šupak! [sm=smiley36.gif] Sexaju se Mujo,Haso i Suljo sa 3 kurve. Nakon 30 min, Mujo se pocne derat: Dajte palite svjetla! Sta bolan MUjo? Daj da se organizujemo malo jer vec 3 put pusim ku*ac!! :) Društvo igra pogađanja osoba sa papirićem na čelu. Plavuša ima papirić "Marilyn Monroe". - "Imam li ja veze sa filmom?" - "Da." - "Jesam li plava?" - "Da." - "Jesam li ja Avatar?" :) Došao Bosanac u Amsterdam i vidio prostitutku u izlogu, pa prišao, pokucao na staklo i pita: • Kol'ko košta? • 50 eura. - odgovara prostitutka. • Pa nije puno, jel' to duplo staklo? :) PISMENI ZADATAK IZ FILOZOFIJE Tema: Recite nesto, na sazet nacin, o tri sljedeca pitanja: 1. Religija 2. Seksualnost 3. Misterija Samo je jedan zadatak dobio vrhunsku ocjenu 5. "Boze moj! Trudna sam! Ali s kim?" [sm=smiley36.gif] Nasuko se Mujo na pusti otok zajedno sa svinjom i pitbullom. Prolazili tako dani. Jedan dan Muji dođe na pamet da okine svinju, jer nije ništa već jako dugo! Pripremi se on, skine gaće i krene prema svinji, ali ga u tom trenutku napadne pitbull. Mujo se uplaši i odustane od ševe. I tako svaki dan Mujo probava ali pas ne da da se približi svinji. Jedan dan Mujo na plaži nađe plavušu, te ju spasi od sigurne smrti. Plavuša se probudi i pita Muju: -"Junače moj, pa kako da ti se odužim?" Misli Mujo, misli, pa kaže: -"Ajd bolan prošeći malo onog psa tamo!!!”
|
|
|
|