tap3ah -> RE: VICEVI (3.3.2010 11:03:59)
|
Veeseelaa carice .... obavezno provjeravam viceve kad vidim da ima tvojih postova. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Stvorio Bog muškarca i ženu....gleda ih onako umoran od posla..odmjerava..pa kaže:Muškarca sam stvorio svaka mi čast...savršenstvo..'',okrene se prema ženi i kaže:e je*iga vi čete se morat šminkat...!! [sm=smiley36.gif] Razgovaraju dvije plavuse i jedna kaze: ZNAS LI DA SE OD TVRDOG PENISA MOZE DOBITI RAK MATERNICE.... ? Druga: TO NE ZNAM ALI ZNAM DA SE OD MEKOG MOZE DOBITI SLOM ZIVACA!! [sm=smiley36.gif] Otisao Crnogorac u neku islamsku fundamentalistkicku zemlju. Prilikom setnje gradom uhvati za straznjicu neku pokrivenu zenu i uhiti ga policija za ocuvanje moralnih i vjerskih vrijednosti. Dovedu ga kod kalifa i on, kad je cuo sto je ovaj učinio, rece: - Dovedite Jusufa! Dodje Jusuf... baja, 2,5 metra visok, 150 kila, sve misici! Kalif rece: - Jusufe, ovog da je*eš do zore! Crnogorac krene kukati, te kako ce zeni i familiji na oci, bolje da ga odmah ubiju, ovo-ono, kad uto uvodi policija drugog tipa. - Sto je taj ucinio? - upita kalif. - Krao je voce na trznici! - odgovorise ovi. - Dobro, njemu odsijecite obje ruke - rece kalif. Stavi Jusuf njih dvojicu pod misku i taman da krene, kad dovode treceg. - Sto je s ovim? - upita kalif. - Psovao Alaha i cinio sranja u dzamiji. - E njemu odsijecite i ruke i noge. Stavi Jusuf i njega pod misku, kad dovedose cetvrtog. - Sto je taj ucinio? - Pobio ljude i djecu. - E njemu odrezite i ruke i glavu - rece kalif. Uzme sve njih Jusuf pod misku i krene, kad ce Crnogorac: - Jusufe, brate, jesi zapamtio koga treba da je*eš? [sm=smiley36.gif] Zena i ja smo iz kreveta gledali na TV-u <i>Tko zeli biti milijunas</i>. Okrenuo sam se prema njoj i upitao: - Hoces se seksati? - Ne! - odgovorila je. Upitao sam: - Je li to tvoj konacni odgovor? Nije me ni pogledala kad mi je rekla: - Da, to je moj konacni odgovor! Tada sam rekao: - Dobro, onda bih iskoristio joker 'ZOVI'. I tad je pocela frka... [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|