tap3ah -> RE: VICEVI (4.2.2010 8:21:26)
|
Kako se na engleskom kaže MaTko JeLavić? ........Well, who is little lion?? [sm=smiley36.gif] Ušao slijepac zabunom u bar za žene i naručio sebi piće. Nakon kraćeg vremena vikne slijepac konobarici: - Hoćeš li čuti vic o plavušama? Iste sekunde bar je utihnuo, a žena pored njega kaže: - Prije nego što ispričaš vic o plavušama, moram ti reći pet razloga zašto ga ne bi smio ispričati, pa ti razmisli: 1. Konobarica je plavuša. 2. Ja sam plavuša od 90 kg sa crnim pojasom. 3. Do mene je plavuša koja trenira hrvanje. 4. Tu iza tebe je plavuša policajka. 5. Izbacivač je plavuša. Priča li ti se i dalje vic o plavušama? - Ma zapravo ne, morat ću ga 5 puta objašnjavati. [sm=smiley36.gif] Poslije nedjeljne mise jedan sramežljivi stariji čovjek došuljao se u crkvu kako bi se ispovjedio: - Neki dan kada se moja supruga nagnula u zamrzivač, podigla joj se haljina. U meni je nešto puklo, skinuo sam joj gačice i navalio k'o lud. - To nije nikakav grijeh! Voditi ljubav sa svojom suprugom, pa to je normalno! - odgovori velečasni. Čovijek se zahvali i lakog srca ode kući. Malo kasnije dolazi starica: - Neki dan kada sam se nagnula u zamrzivač, podigla mi se haljina i moj muž skinuo mi gačice i navalio ko lud. Jel' to grijeh, velečasni? - To nije ništa čega bi se trebali sramiti, Vaš muž je maloprije bio ovdje i ja sam mu rekao da je to normalno i čak više pohvalno da se tako volite i to radite u vašim godinama! - Znaći, mi smo još uvijek dobrodošli u crkvu? - Svakako, odgovori velečasni. - Sada mi je puno lakše - odgovori starica - jer, u Konzum više nismo! [sm=smiley36.gif] -Šetao Milojko sa sinom po nekom brdu. Naiđu na neku livadu, pa kaže Milojko sinu: - Vidiš, sine, ovdje je tvoj babo prvi put yeb'o. A ondje je stajala njena mater i sve gledala. - Jao, pa što je rekla? - Beeeeeeeeee! [sm=smiley36.gif] Sjedi momak u kafiću pored starije žene... Nije izgledala loše za svoje godine (55-60). Mnogo je popila dok su pričali i nakon kraćeg vremena direktno ga upita: - Jesi li ikad probao dupli seks sa majkom i kćerkom? - Nisam, ali bih volio da probam. Popije ona još jedno piće, obriše usta i kaže: - Večeras je mali tvoja sretna noć. I tako odu kod nje... Samo što su ušli u stan, gospođa baci kaput sa sebe, okrene se prema njemu, strašno ga poljubi, upali svjetlo i vikne: - Mama, iznenađenje!!!
|
|
|
|