veeseelaa -> RE: VICEVI (31.1.2010 22:53:26)
|
Zeni ljubavnik dolazi kuci dok joj je muz na poslu. Njen devetogodisnji sin dodje kuci iznenada, ugleda ih i sakrije se u garderobni ormar kako bi ih i dalje posmatrao. Zenin muz takodje dolazi kuci. Ona trpa ljubavnika u ormar, ne znajuci da joj je sin vec unutra. Decak: - Mracno je ovde. Muskarac: - Da, mracno je. Decak: - Imam fudbalsku loptu. Muskarac: - To je lepo. Decak: - Zelis da je kupis? Muskarac: - Ne, hvala. Decak: - Moj tata je napolju. Muskarac: - OK, koliko? Decak: - 250 EUR Nakon nekoliko nedelja muskarac i decak se ponovo sretnu u ormaru. Decak: - Mracno je ovde. Muskarac: - Da, mracno je. Decak: - Imam patike za fudbal. Muskarac -Koliko? Decak: - 750 EUR Muskarac: - U redu. Par dana kasnije, otac kaze sinu: Uzmi loptu i patike za fudbal, idemo da se igramo. Decak : - Ne mogu, prodao sam loptu i patike Otac : - Za koliko si ih prodao? Decak: - Za 1.000 EUR Otac: - To je grozno, kako si mogao tako da opeljesis svoje prijatelje... to je mnogo vise nego sto te dve stvari stvarno vrede! Sad te vodim u crkvu da se ispovedis!!! Otac odvede sina u crkvu, zajedno udju u ispovedaonicu, i otac zatvori vrata. Decak: - Mracno je ovde. Pop: - Ne pocinji mi opet s tim sranjem...
|
|
|
|