veeseelaa -> RE: VICEVI (12.10.2009 23:27:41)
|
Devetogodišnji dječak pita mamu: - Je li Bog muško ili žensko? Nakon malo razmišljanja, ona mu odgovori: - Pa... Bog je i muško i žensko. Odgovor je malo zbunio dječaka, pa pita dalje: - A je li Bog bijelac ili crnac? - Hm... Bog je i bijel i crn, reče majka. To je dječaka još više zbunilo, pa upita: - A je li Bog gay ili straight? Mama zbunjeno malo zastane kako bi razmislila, pa dosljedno odgovori: - Bog je i jedno i drugo, i gay i straight. Na to će sin oduševljeno: - Sad mi je sve jasno! A je li Bog Michael Jackson? Pao helikopter u Sibiru za vrijeme snježne oluje, pa ekipe istražuju pad i nađu crnu kutiju. Preslušavaju oni tonski zapis: Mujo- "Haso, meni je zima, jel tebi zima?" Haso- "Jes Mujo, smrzo se živ!" Mujo- "Pa deder onda ugasi ovaj ventilator gore!" Ulazi lik u trgovinu i tamo zatekne uplakanu prodavačicu i čovjeka koji se iz petnih žila dere na nju. -"Pi*da ti materina, provociraš me, sve ću ti gazdi reć. Ku*vetino!" Nakon što je izašao lik upita prodavačicu može li joj kako pomoći. -"Ne. Izvolite. -odgovara ona." -"Trebao bih kovertu". -"Kakvu ćete?" - "Najobičniju, i ako može malo brže, naime, žurim na bus." -"Imam vam kockaste, pravokutne, okrugle..." -"Ma običnu kovertu ženo..." -"Uz kovertu sigurno trebate i marku" -"Da, može." -" Oćete međunarodnu ili domaću?" -"On ljutito odbrusi - daj domaću, ali brže." -"Oćete sa likom životinje, pape ili neku drugu"- opet će ona. -"Daj orla samo molim te brzo!" -"Pa imam orla zmijara, orla koji hrani mladunčad, bijelog orla...." Uto ulazi čovjek sa početka priče u trgovinu noseći govno u ruci i kaže -"Evo za ovakvo govno trebam toalet papir, kozo dosadna!"
|
|
|
|