RE: OPASNOST U DJECIJIM SAMPONIMA (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Djeca

Poruka

Golubica -> RE: OPASNOST U DJECIJIM SAMPONIMA (16.3.2009 20:53:46)

Ja sam vec duze vrijeme koristila JOHNSON'S® BEDTIME  liniju. Medjutim zadnjih desetak dana Asja je dobila neki cudan osip po licu. Nikako nemogu utvrditi od cega. Bili smo i kod pedijatra ali ni doktorica nije znala nista nam reci. Promijenila sam kozmetiku i kupila NIVEU. Osipa jos ima. Cudno je - jako brzo izbije, a isto tako brzo se povuce. Zaista ne mogu biti pametna od cega joj dolazi. 

LUNA4 -> RE: OPASNOST U DJECIJIM SAMPONIMA (16.3.2009 21:03:00)

I MOJA JE LINA DOBILA OSIP PO RUKAMA I LICU ALI SE USPOSTAVILO DA NIJE OD ŠANPONA NEGO OD VODE KOJA U ZADNJE VRIJEME SADRŽI PUNO KLORA......

A mi koristimo hippove proizvode več 4 god i nismo nikada imale problema

Golubica -> RE: OPASNOST U DJECIJIM SAMPONIMA (16.3.2009 21:10:33)

Ija sam pocela sumnjati sada na vodu, ali samo je po licu. Oet da je i voda mislim da bi bilo po citavom tijelu. Ovako me koci ne mogu joj uvoditi novu hranu dok se ovoga ne rijesimo.

LUNA4 -> RE: OPASNOST U DJECIJIM SAMPONIMA (16.3.2009 21:18:17)

ja iskreno isto tako mislim ali opet valjda dr zna kada nam je tako rekao......

a ja pak sumljam na smoki tj na kikiriki......pa sad joj to nedajem pa čemo vidjeti daljnji tijek dogadanja.........

jasmina_mm -> RE: OPASNOST U DJECIJIM SAMPONIMA (16.3.2009 21:34:35)

vec sam negdje pisala, ja otkako se benjo rodio koristim samo becutan sampon, mlijeko za tijelo sam prije korstila penaten (to sam dobila iz njemacke), a sada becutan, a za guzu samo bademova krema Pharmamed i hB nikada nije ima ni jedne tackice na tijelu...

Mirna.akt -> RE: OPASNOST U DJECIJIM SAMPONIMA (16.3.2009 22:24:19)

Odkako se Melina rodila za kupanje koristim samo sampon Becutan i kremu Pavloderm za mazanje i nikad nije bilo nikakvih osipa ni u jedne djevojcice. I to je sasvim dovoljno, smatram da djecija koza ne treba sto nekakvih preparata za pranje ili mazuckanje.
A danas haman nista ne valja, pa valja, neznaju ni oni sta ce reci.. Ne pricam samo o samponima i kremama, nego i o ostalim stvarima, hrani itd...

najjda -> RE: OPASNOST U DJECIJIM SAMPONIMA (16.3.2009 22:53:39)

sve koristimo od hippa ali sam sada kupila i kosili sampon i izgleda da je on puno blazi od hipovog skontala sam po ocima kada je kupam sa hippovim samponom uvijek su joj oci crvene a zadnja dva puta sam je kupala sa kosili samponom i nista sasvim normalno ...eto toliko

stella -> RE: OPASNOST U DJECIJIM SAMPONIMA (17.3.2009 2:40:06)

Mi koristimo niveu sampon i mlijeko za tijelo.

Golubice i kod mene je Hani tako izlazio osip i nestajao od hipp losiona za tijelo.

Anoniman -> RE: OPASNOST U DJECIJIM SAMPONIMA (17.3.2009 13:09:03)

ma čula sam za taj jonhson da ne valja.
mustela je meni divna i blaga i miris je super, a jedna boca mi je trajala šest mjeseci, a svaku noć kupam bebu.

boogy woogy -> RE: OPASNOST U DJECIJIM SAMPONIMA (17.3.2009 14:32:05)

Shee, pogledaj ovo za Mustelu pa ces se iznenaditi[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

http://www.cosmeticsdatabase.com/browse.php?category=diaper%20cream

Ilhana RR -> RE: OPASNOST U DJECIJIM SAMPONIMA (31.3.2009 17:11:38)

Ja koristim kao sto sam vec negdje navela Natusan, koji pripada Johnson... ali nevjerujem toliko u ovu izjavu jer nebi nam ovde medicinske sestrice preporucivale. Mojoj maloj nikad nista nije bilo hB, nikakvih osipa nit icega a kupam je svako vece od kako se rodila... mozda sam koji dan preskocila kad je bila bolesna ali kupam je isto kao i sebe, svaki dan pred spavanje.

Ovde se jos nije nista pricalo o tome a inace cim nesto je u pitanju dijece odma bude na vijestima i tako da cu radije cekati to nego vjerovati nesto sto je bilo na HRT-u... ipak moze se TV potplatiti da ocrni neku jaku marku da bih prodavali nesto drugo...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]