Medić* -> RE: "bijelo pranje" (26.4.2013 14:19:02)
|
IZVORNA PORUKA: tratinčicaa IZVORNA PORUKA: medic slatki Tratincica mozes pored brusnice uzeti Pancicev caj za trudnice i djecu. Vidim zene ga hvale za urinarne infekcije i sl. Nemoj usloske koristiti, redovno se zapiri dole, posusi papirom, mijenjaj ves cesce. Hvala ti puno. Sad sam bila po apotekama...i niko mi ne da ništa! [sm=zmeden.gif] Baš sam se naljutila. Dr. mi preko tel.reče da "imam pravo na sekret" ali ako sam se uspaničila da odem nekom drugom na pregled...možda je glupo, ali meni se ne ide nikome. Radije ću pokušati nekim babskim metodama, nego da me čačkaju i daju dijagnoze drugi dr. Nemam crvenila, nemam bolova, ništa, i čekat ću. Valjda neće biti ništa naopaku, majku mu [sm=smiley13.gif] Taj caj imas u Lukavici u nekom trznom centru TOM, ima apoteka unutra. Ima negdje i u sarajevu neka apoteka ali ne znam koja. Kazu da je dobar. Ne moze skoditi. Kazu da je to bijelo pranje normalno, sta znam ukoliko nema mirisai ne svrbi, ako nije bas obilno i sl. Ja ga imam po malo od pocetka.
|
|
|
|