maja78 RR -> RE: Mali vježbaći (2.12.2010 14:59:59)
|
Prenos postova: IZVORNA PORUKA: MALA1994 broj je dobar, a ako treba bilo kakav savjet ili bilo sta ja stojim na raspolaganju jer potpuno razumijem problem jer imam deckica sa kojim sam prosla svasta, ali mi smo puuuno vjezbali sa nasom terezom . zato slobdno se javi, ja bih voljela sa nekim malo razgovarati (pisati) jer znam koliko znaci podrska sretno IZVORNA PORUKA: MALA1994 a dali bi trebala raditi jos vjezbice IZVORNA PORUKA: Hankica Da znam, rekli su nam to, tako da je ne prohodavamo sami, ona se inace sad jako tesko krece kad je drzim za jednu ruku. Sto se tice vjezbi, pokusali smo angazovati privatno nekog fizioterapeuta (pod tim mislim samo na one strucne, tj. sa pedijatrije), ali niko nece, valjda imaju obaveza, sta ja znam. A opet ja sama nekako ne uspjevam to raditi onako kako oni rade, sto je i normalno, nisam fizioterapeut. Inace mi je cudno to sto oni ti daju samo tri sedmice vjezbi na pedijatriji, a onda kao sam to radi kuci!? IZVORNA PORUKA: MALA1994 a ko vas je vjezbao, jeli tereza, kenan, sabina? nama je tereza mjesecima dolazila kuci i vjezbala. ako zelis mogu vidjeti sa njom da ona vidi sa nekim,a sve dalje se mozemo dogovoriti na pp. a mi smo gore isli jedno 4- 5 puta u prosloj godini, a to je valjda praksa jer ima puno djece IZVORNA PORUKA: Hankica Vjezbamo sa Sabinom, divna je! Medjutim ni Sabina, ni Tereza ne mogu privatno ne dolaziti. Znas li kakav je Kenan? Dobila sam njegov broj pa cu ga vjerovatno nazvati.
|
|
|
|