Koalinka -> RE: Figurice od glinamola! (13.5.2009 9:18:42)
|
ElmaB, pozdrav, ja se inače i privatno ali i profesionalno bavim raznim kreativnim radovima pa tako i glinamolom, između ostalog vodim krativne radionice sa djecom školskog uzrasta u našem Centru u Tuzli. Što se tiče glinamola, maida28 je sve lijepo objasnila, ja bih samo dodala da mi uvijek koristimo glinamol koji se ne peče jer nam je i praktičniji i ova vrsta na koju smo navikli nam se pokazala odlično (DAS-bijeli i boja cigle glinamol-Made in Italy, suši se na zraku, pa ga baš kao što si ti nakon sušenja bojimo temperama i svakom drugom bojom). Ja još dodatno nakon farbanja prelakiram modele ili bezbojnim lakom za nokte, ako je nešto sitnije ili lakom za drvo, nakon čega treba dobro oprati četkicu i osušiti da se ne ukoči zauvijek :) Ti si to odlično uradila, drugi put možeš sa djecom koristiti plastične ili metalne modlice za kolače, ima raznih oblika, leptirići, zvijezde, srce, pa djeci bude zanimljivo i poslije drag ukras u dječijoj sobici. Pozz svima!! [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image]
|
|
|
|