acudesa -> RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti (26.3.2010 13:36:24)
|
Kad sam na poslu: Pokrivena ramena, suknja ne kraća od koljena i cipele, papuce...sa zatvorenim prstima...to je pristojno, odvratno mi je vidjeti sluzbenice u "nepropisnoj" odjeci.... Ja se ne moram pridrzavati ovih pravila, ali se ja ljepse osjećam kad sam "u skaldu"... ove cipelice kao kod Skvo su mi bas "pristojne kancelarijske".... A, cipel-tene ili tene-cipele su mi nesto nejsmjesnije to sam vidjela od obuce... Znate one, ko tene model-ali imaju PETU....kič da Bog sacuva Ni ja nisam neto visoka, ali kad sam u tenama, brate u tenama sam, a kad sam u cipelama na petu-u cipelama sam... Moja kolegica, poniska rastom, na izlet obukla TO..ne znam kako bih ih nazvala[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]...meni je smijesno... A, za pravila oblacenja[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]...pa ne bi polugole slubnice hodale.... U nekim bankama, majice, koulje slubanika moraju biti pamučne[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]...ne smiju obući druge...meni je to super...OK, neke bi vjerovatno to postovale i bez pravila, ali to je za one druge...
|
|
|
|