Emmy -> RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti (28.6.2013 13:59:52)
|
IZVORNA PORUKA: draguljče Emmy, super su cipele, ali meni Tamaris nikako ne odgovara. A ove bež štikle su, bez obzira na visinu pete, nevjerovatno udobne. Ni sama nisam mogla vjerovati. Ma to je sve do noge, a i do modela. Nisu sigurno sve iste, ja trenutno "vrtim" tri para tamaris, od kojih su 2 extra udobne, a jedne samo za posebne prilike kad se malo strpim (lijepe i ne tako udobne). A to za štiklu, ja sam nedavno slagala svoje cipele i kada sam vidjela koliko imam baletanki prepala sam se, udobne mi, ali brate u njima sam kao patkica. Kada vidim ženu u štikli, nekako mi sve to graciozno izgleda (pod uslovom da zna hodati, ha, ha) i onda skontam da ću štikle držati kancelariji za sastanke (ove http://www.regi-shoes.com/sneaker_museum.php?products_id=6248), a od sada ću nastojati da makar malo pete cipela ima. Inače nisam fun punih peta, ali ove su me jednostavno osvojile, kad sam probala, utonula noga, mogu izdržati cijeli radni dan i sada po većim temperaturama, a da nemam nikakve smetnje ili nelagodu. A i tvoje su mrak, a kao da si mi čitala misli pitala sam se da li su udobne[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|