škorpija -> RE: udobna obuća (15.9.2012 23:27:20)
|
IZVORNA PORUKA: neki x IZVORNA PORUKA: bebaa sad sam se ukljucila,vidim da ima zabune...ja sam napisala EDO na Ferhadiji i kod njega su cizme do koljena od 350-380 km,cipele oko170 km...taj edo o kome je gore bilo price je edo u saracima i ne moze se porediti s ovim...ove cipele se nose godinama i sto mi je najbitnije uvijek sam dobrodosla da popravim ako nesto ne stima ili repariram pa ih mogu jos toliko nositi...halal svaki dinar za njegove i ja drugih u kuci nemam sem jednog para patika koje mi ni zglave nisu udobne ko njegove stare razvaljene za hodanje od prije 10 godina...i da...to je onaj edo sto smo kod njega kupovali kao jako mladi na dobrinji... Da,ja pricam o EDI u saracima...Nosim njegove cizme,i nosim ih vec 4.godinu,niti su prokvasile,niti mi je zima u njima,niti im sta drugo fali... Kome se ne svidjaju,bujrum kod EDE u Ferhadiju[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] uh ja sam kod nejga kupila dvoje papuča, one što se prst provuče, kako se zovu, isusovke, šta li, kupila sam jedne 1997, kad mam tek došla u sa i malo su ofucane, ali ih nosim i na posao, mogu proći, a druge sam kupila 2002. i danas u kao nove, divne, udobne, i svi me pitaju gdje sma ih kupila, a platila sam ih zajedno oko 60 KM
|
|
|
|