nikita -> RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti (15.4.2011 12:06:43)
|
IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: nikita IZVORNA PORUKA: bananica slucajno sam na fejsu naisla na link za salon obuce u Ljubuskom, malo sam pogledala cipelice koje nude i ne cine mi se lose, a i vrlo su povoljni, vrse dostavu na adresu zanima me da li je neko narucivao ili kupovao kod njih?kakva su vam iskustva ide i link da pogledate http://www.facebook.com/home.php?#!/Salon.obuce.TWIST to je u mom kraju, posalji im pp u inbox i pitaj kako salju , koliko je postarina i sve sto te zanima, a ako ne dobijes odg , sto sumnjam da neces, mogu ti ja otici i pitati eh draga... nažalost ta obuća oz Ljubuškog je obuća koja se na pijaci Otoka prodaje za 35 KM[sm=smiley13.gif] Moja seka kontaktirala htjela jedne zlatne i jedne šunjalice sa cvjetićem sa strane koji ima neke kao viseće elemnete od kamenčića...i sretne curu na poslu u istim takvim i pita je gdje je u sarajevu kupila da i ona ode da ne naručuje... kaže cura pijaca Otoka....seka maksuz s aposla prošeta...kaže puna pijaca istih tih modela.[sm=smiley13.gif] Tako da nije u kvalitete sigurana l da su lijepe jesu 100%[sm=smiley1.gif] a kvaliteta nije , to je definitivno...
|
|
|
|