anidla -> RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti (9.12.2010 1:15:51)
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa evo npr ja sam na svom poslu dobila stimulaciju za najboljeg prodavaca po knjizi utisaka, anketa, i testova hvala mojim komitentima sad od stimulacije kupujem cizme meni je nekad mrsko biti ljubazna, budem službena skroz, neki bi se možda žalili na moju aroganciju, al od ljudi se čovjek umori, tako i trgovci pretpostavljam, danas im udje 500 ljudi jbg haj se svakom nasmij Naravno da nekad kiksaju, sve je to ljudski ne treba zahatariti, treba razumjeti, nekad te cure rade a imaju npr mjesečnicu (ovo 100% znam) trpe bolove i uslužuju, razne probleme kući, mislim kome je do smješkanja I na kraju krajeva šta mi se ima smješkati, svejedno mi je e tu je vidis razlika...izmedju npr. mene i tebe... ja kad izlazim iz kuce, kad zatvorim vrata svoga stana sve ostaje privatno u stanu, svi moji problemi ako ih vec imam...na poslu sam prva kontakt osoba isprd kompanije u kojoj radim, koja mi daje platu da zivim! kako znam za sebe i svoj radni vijek (radni staz 5 godina) nikad se nisam mjenjala, nikad nisam namrgodjena docekala komitenta, nikad mi komitent nije izisao iz poslovnice a da mu nisam prezentovala uslugu koju je trazio...ma ustvari nezahvalno je da ja pricam sama o sebi, ali eto HB pa ima neko ko to sve gleda i nagradi te a samim tim te i stimulise da budes jos bolji....to je moj poslodavac!
|
|
|
|