Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave, Dom... 22.12.2014 9:55:58
irenaSA
Koko ti ko kakav curetak ko bi rekao da imaš velikooo dijete...prelijepa si i mlada
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave, Dom... 22.12.2014 14:40:07
assmiras
Da se i mi javimo i zahalimo na lijepom druzenju i paketicima .... Hvala RR, hvala Visnja, hvala svima.... divno druzenje, divna djecica, slatka, nasmijana i puna elana, srece..... samo pomislim da su bez roditelja i nesto me stegne.... bilo je tesko zaustaviti emocije tuge, a ujedno i radosti kada su dobili paketice i druzili se..... Visnja, hvala ti sto ovo organizuejes
... meni je najtezi momenat bio kada je dodijeljen paketic za Pasagu.... dusa draga....
i za Zenicu......
< Poruku je uredio assmiras -- 22.12.2014 14:41:04 >
RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave, Dom... 24.12.2014 22:25:54
Hanady RR
Poslala sam ja visnji moja je hanadi recnoano fotkala sva su nasa djeca tu...pa moze ona dodoati
RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave, Dom... 3.12.2015 19:45:56
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: minie
IZVORNA PORUKA: Amyla
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
pa možda je rano, mislim da će biti, to je već tradicija i ja sam ovih dana mislila na ovu zabavu
prosle godine je tema bila aktivna vec pocetkom novembra, meni bi iskreno bas bilo zao da ove godine nemamo rr zabavu sa djecicom
Vjerovatno ove godine nema, Visnja bi do sada otvorila temu. Zabave su bas bile divne...
Na žalost u pravu si
Zbog malo nezgodnije situacije imam sugestije da ove godine preskocimo podjelu paketica za djecu Doma i našu djecu
Tj da ne organizujmo druženja koje javno planiramo...
Razmisljala sam da li da preuzmem na sebe tu odgovornost i na kraju ipak odlucila da preskocimo ovaj period...
Kako je naša misija izvesti djecu iz Doma mi cemo svakako imati u planu s dječicom otići negdje.... u kino, pozorište.... Pionirsku dolinu kad bude toplije.... negdje ....