rose 87 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (12.11.2014 10:37:20)
|
pozdrav i od nas,E. mi je izgleda pokupio neki virus,grlo ga boli,temp. jos nema valjda je nece ni biti,ja jucer bila u dz na kontroli,ma smjesno mi je i reci da sam zavrsila za 2 min. po njemu sve ok,neznam samo kako moze i skontati ista kad samo baci pogled na kg i pritisak i to je to...u kinu sam se ukocila,mirniji je E. bio nego ja hahaha bejbibi kod mene je tako,niska trudnoca i bebu od pocetka osjetim basss nisko,bolovi po dnu stomaka ako sjedim ili hodam duze i imam bolove u krstima ali to samo ponekad,grudi su prestale ali su do nedavno boljele da me i majca vrijedjala,bas sam mislila kako cu dojiti ali eto prestade tiru-tiru ma nemogu oni bas da pogode tezinu bebe,mada vjerujem da se brines,a sta ti je rekao dr. jeli po njemu to sve ok ili negdje ima problem u proticima,posteljici...ako je ok sve ima [sm=duda.gif] jos citav mjesec aBd da se deblja[sm=smiley1.gif] andy [sm=bravo.gif] za kontrolu a bebac trenira mamu vec jeli, i moj je poceo jace i cesce da lupka zadnjih dana,posebno navecer,pitam se dali ce mu to ostati i kasnije mala c. sretno na kontroli marincii i ja bi voljela da znam sta nam je sa bebelinom
|
|
|
|