BebeLina -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (5.11.2014 10:50:48)
|
IZVORNA PORUKA: marinčii BEBELINA draga nemoj se ljutiti ali ovdje niko nikoga nije plasio samo smo govorile i pricale o tome kolika je koja beba,neznam zasto ti sve shvacas kao napad ili neko pametovanje,ja nisam rekla da nije uredu samo sam rekla da mi se cini sitna,a eto procjena ove mojemi sw cini previse jer moj stomak nije toliki da bi beba mogla da bude toliko teska. koliku je doktor procjenio. A isto tako reci da beba od 1800 pred porod je uredu meni nije pa nek kaze ko sta hoce ,beba se smatra u terminu urednom s kilazom od 2800. ANDY draga sve je predivno a pupa je najljepsi♥ LEME sretno na ctg bit ce to ok. Neeeeeeeeeeee.... Nisam htjela da zvuci kao napaaaaad [sm=smiley19.gif] Valjda zbog prethodnih trudnoca znam koliko necije rijeci mogu uticati na psihu. Mnogo sam citala, nailazila na oprecna misljenja, razmisljala, brinula se.... Sad dolazim na ovu temu i samo na ovu temu, jer zelim da pricamo o tim crvenim paprikama (koje ne volim [sm=smiley36.gif] ), o djecijim sobicama i pozitivnim stvarima.. Ima mnogo zenica koje su jedva ostale trudne, koje su imale spontane pobacaje, pa nekako uvijek mislim na njih kad pisem svoje postove i trudim se biti pozitivna. Izvini ako si moj post dozivjela kao neko pametovanje, Bogami mi to nije bila namjera... Da se vratim na ovu drugaricu i njenu mrvicu. Beba jest teska 1900, i jest sitna, ali srce uredno kuca, beba se vrti.. Posteljica zaista provodi slabije hranu, ali bitno je samo docekati da beba izadje napolje, a onda se to moze nadoknaditi. Tako da, cak i kad stvari zvuce nevjerovatno (i ja sam se cudila naravno), opet to nije nista neizljecivo... Ljubim vas sve.. Ne zamjeriteeeee
|
|
|
|