Mirkica -> RE: Pomozite (22.10.2014 10:30:34)
|
IZVORNA PORUKA: bebana27 U bihacu Nije nista rekao moram na biro da se prijavim da djecu osiguram preko sebe A za jednokratnu pomic nije nista rekao kao ni za doplatak A nije mi dodjeljen socjalni radnik Samo se je zalozio da mi nadje sto prije posao Tetka ce cuvati djecu Zato sam vas zamolila za pravnu pomoc ako neko zeli poslat cu vam slike da vidi te gdje mi djeca spavaju zasto ne stavis oglas na nekim stranicama ja sam cesto vidjela da ljudi poslije ovih poplava daju ljudima da zive na jednom spratu , bas sam imala priliku da citam napisi mozda se neko nadje , mojoj tetki u tuzli zena zivi u drugoj kuci , starija kuca ima dvije a tetka joj dala tu kucu da zivi pazi i uredjue dvoriste , znaci zena zivi godinama djabe sva njena obaveza je uredi dvoriste i naravno placa svoje troskove moja tetka zivi u Austriji i rijetko je u BIH tako da dobro njoj dobro toj zeni , pogledaj probaj tako za prvu pomc , mozemo mi tebi skupiti stosta ali kucu ili stan ne mozemo , hajde polako probaj tako da nadjes nesto daj u svim oglasima citaj gdje bih moglo biti .
|
|
|
|