Mirela_sa
|
Poso, poso poso, misljenja sam da ni jedan poso nije tezak ako se mi znamo postaviti kako treba, da se be cuvamo.. ja radim dosta zahtjevan posao, psihoterapiju svaki dan sa ljudima, mjesecno sam tri dana na seminaru po BiH, i da ne kazem cijelu administraciju, imam assistenticu koja se isto slomi, koja me stedi, al gdje ce mi dusa da sam sad prebezobrazna... radim u NVO-u i samo mogu reci da zavidim svima onima koji serbez mogu uzeti bolovanje i racunati na godinu dana porodiljskog. naravno da bi uvijek birala mirovanje nego posao , ali mogu razumijeti sve one koje i pored naredbe dr da miruju rade..... Ja porodiljskog imam samo 3 mjeseca, tako da mi je termin u martu a ja sam u julu vec na poslu...... cak sam postala ironicna pa sam rekla da nema potrebe da oni meni dolaze na babine, kad cemo svakako nas dvoje doci na posao sreca je da cu ako Bogda imati kome bebu ostaviti, ali vjeruj te i pomisao na 3 mjeseca meni se cini me ubija, jer kod mene zakon na poslu ne postoji... iskustvo dvije trudnice otisle i nikada se nisu vratile........a posao nam rekla bi svima treba..... Tako da sve koje mozete uzivajte u blovanju i trudnickom :)))))))))) samo kazu mi one iskusne ( meni je prva beba) da cu dati otkaz jer se necu nakon tri mjeseca htjeti odvojiti od svog princa......
|