leme -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (31.10.2014 16:08:00)
|
BRAVO! svaka cast na hrabrosti, zrelosti i strpljeno, a najvise svaka cast na zahvalnosti Bogu jer je On jedini svemoguc i On uredjuje stvari onakve kakve treba da budu i daje nam ono sto je najbolje za nas, iako cesto toga nismo svjesni, ali kad tad postanemo IZVORNA PORUKA: BebeLina Vrijeme je za novu temu :) U ocekivanju beba-novembar :) Drage moje trudnice.. Sta god da se desava u vasem tijelu, ne dopustite da vam psiha padne. JEr ako psiha nije ok, onda nista drugo nije ok. Ma koliko vi plakale, ne mozete promijeniti situaciju. Mozete, ali na gore. A ja zelim da vam bude bolje... tukice i bambi, za domacu zadacu napisati pozitivan post na ovoj temi... Zelim da vidim da ste jake i hrabre, jer znam da jeste. Sve zene su... Svasta smo prosle, pa evo nas, znamo se i nasmiijat svojim mukama i bolovima.. Mislite pozitivno, tako cete prizvati pozitivu. Kad mi je najteze, otplacem, obrisem suze, nasminkam se i sve bude ok.. MORA! Kad sam izgubila svoje bebe svi su mislili da sam u nekom soku, jer ne placem, kao nisam svjesna sta se desilo. A grijesilis u. Ja vjerujem u Boga i u ono sto On odredi. Ako je On htio da tako bude, hvala Mu. On zna zasto je to dobro. Sad, u ovoj trudnoci ocekujem samo najbolje, da me nagradi za strpljenje i sve sto sam prosla... Ljubim vas i grlim... I dajte mi osmijeh.... [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|