tinkivinki -> RE: zaledeno povrce (30.6.2013 8:36:07)
|
IZVORNA PORUKA: Marija13 Mislim da je lakse mozda mrkvu isjeckati, jer pri upotrebi je malo teze sjeckati zamrznutu..a planiram zamrznuti paprike, tikvice, patlidzane, paradajz, kukuruz, spinat/blitvu i mahune [sm=smiley1.gif] ma prava domacica... Spinat u jednom momentu na pijaci bude 0,50KM/kg [sm=smiley29.gif] a znam da ga jedna teta donosi iz svoje bašte u Visokom, isto da bude i 5KM/kg.. Izrezat ću ga onako kao za pitu, da je vec spreman, i prije upotrebe samo mjesati sa sirom,jajima ili cime vec, to vidjeh kod mame. i ja mrkvu isjeckam na kolutiće,paradajz čitav zamrznem,mahune otkuham pa smrznem,jer kad se samo smrznu imaju mi neki šmek posle,paprike crvene pečem pa smrznem,a one za punjenje izbušim pa smrznem.
|
|
|
|