Hannan -> RE: Kuharski neuspjesi (17.12.2010 0:06:21)
|
A joj sto se ismijah...ali imam i ja bisera sa slatkim jelima vagon. Prije 2 g, moj sin slavi 2. rodjendan i nameracila s eja ko i sve mamice pravim mu tortu...odlucim se za onu plazma, pa da mogu neki oblik napraviti, i meljala , meljala odlucim se za macu, voli dijete mace :). Napravim ja nju, ok izgleda, i preko stavim onu ceteniju, oni kao slatki koncici i bas je izgledala ko prava maca sa runom...kad sam sam je ujutro pogledala ona cetenija pokupila malo vlage,i slijepila se, maca izgleda ko obrijana, uzas...skontam ja kad je budem trebla iznijeti pred goste onda cu ja ponovi staviti novo "krzno" i bice to dobro...dosli gosti, iznosim turtu tajac u sobi, a ja sva ponosna , maca ko prava....kad samo cujem svog oca vela havle, vela havle, tobe jarabbi, i svi u smijeh, ja ozbiljna, kad opet otac odakle ces je sjeci, zar ces je pred djetetom isjeci d amu ostanu traume...na kraju je rodjendanska torta u kuhinji isjecena da dijete ne gleda kako mama kasapi macu [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image] i danas cim se spomene torta svima uvijek naumpadne ta cijenjena maca.
|
|
|
|