Zoe -> RE: Kuharski neuspjesi (13.3.2010 19:50:58)
|
Hm iduća priča, ne znam pod čiji gaf bi se mogla svesti[sm=zmeden.gif]-moj ili MM[sm=smiley36.gif] Uglavnom , bio je Ramazan, i moji roditelji sa bratom su trebali doći na iftar, MM i ja smo podijelili poslove u kuhinji, uglavnom on je pravio krompir sa teletinom (komad od jedno 1,5-2kg) u rerni, a ja ostale peripetije. Helem ja sam svoje nadgledala, a njegovo ni pogledala, mada mi je bilo čudno da rerna nije isijavala onu toplinu kad joj se približite al nije mi se jednostavno dalo da pogledam..ono njega sam pitala jesi li gledao kako ide tvoje, a on - ma nema potrebe, sve je pod kontrolom. Tek nekih 30 min pred iftar hajde rekoh da vidim dokle se stiglo, kad imam šta i vidjeti:rerna hladna, ma ni uključena, samo ono svjetlo za rernu bilo uključeno, a joj mogla sam u zemlju propasti al od bijesa[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]. Uglavnom iftarili smo šta smo imali, a krompir i pečenje tek oko 22h naveče[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]Njegov komentar je bio-on je uključio sve kako treba, ja sam to isključila dok sam radila svoj dio posla[sm=hudicek1.gif][sm=smiley36.gif] Helem nejse, od tada provjeravam i njega i sebe prilikom kuhanja[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|