mimi_2in1 -> RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? (13.5.2015 9:19:10)
|
mi smo slicno slavili, nije bio ramazan ali smo se mogli naci tek oko 7-8. uzi krug rodbine i kum i kuma. od kreativnih ideja imali smo mnoooogooo balona, A mnogo voli balone. [sm=smiley36.gif] to je bio hit. raznnorazne zdrave grickalice za njih u sarenim zdjelicama, rascistili sredinu kuce za malene da mogu da trce, pilici u pozadini i eto. [sm=smiley36.gif] za nas malo slanoga i torta. mi smo taj dan poceli tradiciju. prije no su dosli gosti sjeli nas troje i uslikali se sa tortom. formirali album, i u njemu cemo svake godine aBd dodati po jednu sliku, nas troje i torta..eventualno ako bude sudbine nas cetvero i torta...[sm=smiley36.gif] ali shvatas princip. da se vidi kako ona raste, kako se mi mjenjamo...tako. mislim da ce joj biti lijepa uspomena. takođe u radosnicu smo sjeli i napisali joj pismo, o toj godini, o svemu sto smo prezivjeli, sto je ona prezivjela, kako je blo, kako se osjecamo nakon godinu, kako nam se zivot promjenio...i to je to. samo mali savjet, nemoj da se smoris kao ja, ja sam samo trcala uokolo, na kraju se jedva necega sjecam [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|