RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Djeca

Poruka

Lalali -> RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? (4.10.2013 23:34:36)

Poslala sam ti pp, nadam se da je prosla

Hanady RR -> RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? (4.10.2013 23:39:49)

IZVORNA PORUKA: Lalali

Poslala sam ti pp, nadam se da je prosla

prošlo, odgovoreno :)

ijaa -> RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? (12.5.2015 21:29:03)

da dignem temu.....

Hanady RR -> RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? (12.5.2015 21:31:24)

Iiiii...pricaj....sta planiras....
Ja rodjkase punooooo volim[sm=bravo.gif]

Visnja RR -> RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? (12.5.2015 22:08:29)

2 g tem bila mrtva

ccccc

bravo ijaaa [sm=bravo.gif]

ijaa -> RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? (12.5.2015 23:12:08)

ma jos dosta do naseg rodjendana...ovu sam temu naletila pa me zaintigriralo....kako i sta mame spremaju za prvi rodjendan? o tome razmisljam znam da je rano...naletjela sam nedavno na majce s printom na netu majca za mamu, tatu i bebu u fazinu pjesmice mama voli bebu...koju moja M bas voki, sve aktivnosti prestaju kada je cuje...ali mm i nije za to tidi se xd
Uz rodjkas ce da bude i sisanje kose, kuma smo znali odmah cim sam zatrudnila, to ce biti mali od djevera...i vec se zna da ce tortu zbrinuti...mada mi je bila zelja sama da pravim!!! Ali ako im je zelja, meni lakse! Bit ce kuci prespostavljam, sa uzom porodicom i zenama cije sz bebice generacija moje bebane koju smo upoznali tokom trudnoce i kasnije :)))) pisite i vi kako su vasi rodjendani prosli i kako iste planirate

Vanne -> RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? (13.5.2015 6:46:01)

Mi slavimo prvi rodjendan za manje od dva mjeseca...buduci da ve biti ramazan tada napravit cemo iftar u basti...pozvat cemo blizu rodbinu i prijatelje...
Tortu mama pravi a obiljezit cemo i kumstvo [sm=smiley1.gif] ako neko ima dosjetki ili kreativnih ideja vezano za proslavu rodjendana u vrijeme ramazana slobodno neka se javi...takodje bi voljela da pisu mame koje su slavile rodjendane na nacin slican nasem....
Hocu da sve bude savrseno [sm=bravo.gif] znam da ga se ona nece sjecati i da njoj slavlje rodjendana nista ne znaci,ali znaci meni,jer je i meni prvi rodjendan kao majki [sm=smiley1.gif] znaci sugestije samo naprijed,slusam sve [sm=smiley1.gif]

mimi_2in1 -> RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? (13.5.2015 9:19:10)

mi smo slicno slavili, nije bio ramazan ali smo se mogli naci tek oko 7-8. uzi krug rodbine i kum i kuma.
od kreativnih ideja imali smo mnoooogooo balona, A mnogo voli balone. [sm=smiley36.gif] to je bio hit. raznnorazne zdrave grickalice za njih u sarenim zdjelicama, rascistili sredinu kuce za malene da mogu da trce, pilici u pozadini i eto. [sm=smiley36.gif] za nas malo slanoga i torta.

mi smo taj dan poceli tradiciju. prije no su dosli gosti sjeli nas troje i uslikali se sa tortom. formirali album, i u njemu cemo svake godine aBd dodati po jednu sliku, nas troje i torta..eventualno ako bude sudbine nas cetvero i torta...[sm=smiley36.gif] ali shvatas princip. da se vidi kako ona raste, kako se mi mjenjamo...tako. mislim da ce joj biti lijepa uspomena. takođe u radosnicu smo sjeli i napisali joj pismo, o toj godini, o svemu sto smo prezivjeli, sto je ona prezivjela, kako je blo, kako se osjecamo nakon godinu, kako nam se zivot promjenio...i to je to.

samo mali savjet, nemoj da se smoris kao ja, ja sam samo trcala uokolo, na kraju se jedva necega sjecam [sm=smiley13.gif]

amilacha -> RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? (10.6.2015 16:25:21)

Voljela bih samo znati,ako ima neko da mi kaze od ovih ljubaznih mama[sm=smiley1.gif],gdje mogu kupiti jestive slike za torte u Sarajevu?
Unaprijed hvala[sm=smiley1.gif]

Hanady RR -> RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? (10.6.2015 16:32:33)

IZVORNA PORUKA: amilacha

Voljela bih samo znati,ako ima neko da mi kaze od ovih ljubaznih mama[sm=smiley1.gif],gdje mogu kupiti jestive slike za torte u Sarajevu?
Unaprijed hvala[sm=smiley1.gif]

Dobrinja...radnja slatka carolija....
Nadjete na internetu sliku po zelji,posaljete imana fb profil koji se zova kao radnja i oni vam isprintaju...pokupite i platige formt a4 5 km

amilacha -> RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? (10.6.2015 16:35:42)

eh hvala puno na azurnosti[sm=smiley1.gif]
pozz[sm=smiley36.gif]

ijaa -> RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? (13.10.2015 15:24:38)

eh evo mene opet....vidim .da sam podavno pisala...sada samo rodjendan obiljezavamo, kad se vratimo u Bosnu posebno cemo kumstvo praviti...u nedjelju nam je rodjendan...mene panika hvata jer prvi put sama sve pripremam...iskreno sad bi mi sveki super dosla :)

ako moze prijednlog hrane...sta ste kuhali kako ste servirali...ja ziva ne znam sta cu...torta mi mora biiti a4 format jer je u pitanju jestiva slika....POMOCCCCCCCCC

bebaa -> RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? (13.10.2015 15:32:56)

Rolovane delikatese...(i rolovana teletina)
Hladne plate...
Ruska salata...
Oni Meggle bageti (hljepcici sto se zapeku)..
Pohovane palacinke...

bebaa -> RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? (13.10.2015 15:36:13)

Takodje je sada aktuelno lisnato tijesto...mozes ga puniti cim god hoces.. sve sto volis...sve sto trpi kombinacije....
Bilo slatka ili slana varijanta...

ijaa -> RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? (13.10.2015 23:40:45)

Oj bebo spasavas...imas li prijedlog dobro dobre torte.....znam da si ti kuharica ovog foruma :)))

bebaa -> RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? (14.10.2015 8:26:34)

IZVORNA PORUKA: ijaa

Oj bebo spasavas...imas li prijedlog dobro dobre torte.....znam da si ti kuharica ovog foruma :)))

[sm=smiley36.gif]
hoćeš li da ti neko pravi ili ćeš u svojoj izvedbi.....

http://www.coolinarika.com/recept/kraljica-cokolade/
ovu sam radila za jedan sinov roćkas....

http://www.coolinarika.com/recept/torta-od-oraha-i-vanilije/
a ovu sad za njegov 3. rođendan....

ako hoćeš da ti neko radi ima par forumašica koje su eksperti naročito za fondan.....pa to izgleda kao svemirski brod,stat i gledat...[sm=bravo.gif]

bebaa -> RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? (14.10.2015 8:30:13)

http://www.coolinarika.com/recept/739947/

ovo je mrak....nećeš se osramotiti vjeruj i moćno izgleda....[sm=smiley1.gif]

ijaa -> RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? (15.10.2015 0:00:47)

a bebo moram biti sam svoj majstor....jer sam sada van nase drzave na par mjeseci.....gurema...bit ce te salate...sad cu torte da pogleda,....bit ce meze sreca svekrva poslala prosle sedmice...i treba mi jos nesto slano da napravim, sa pitama se bas ne slazem najbolje....valjalo bi da napravim burecica odprilike 12-13 osoba....ja poludih

ijaa -> RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? (15.10.2015 0:01:45)

kraljicu cokolade sam pravila...malo mi je....i imam osjecaj da mi nije naj naj ispala..bas mi je ti preporucila na temi danas kuhamo

ijaa -> RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? (15.10.2015 0:05:11)

slani rolat pravim zasigurno....sastojkte trebam kupiti...sta mislis o reform torti...nasla sam jednu izgleda mi da mi je potaman...sao 16 jaja[sm=smiley5.gif]

ijaa -> RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? (15.10.2015 0:09:53)

bobo halali hahhah...koje meso si stavljala...kako bi bilo da suho meso stavljam ili npr pilecu salamu....mortadelu....

bebaa -> RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? (15.10.2015 8:04:35)

bobo halali hahhah...koje meso si stavljala...kako bi bilo da suho meso stavljam ili npr pilecu salamu....mortadelu....

u rolat?..ja stavila pileću salamu,mladi sir,kisele krastavice,so i pavlaka...staviš šta želiš s tim da paziš da se ukusi slažu.....

drugo...meni je jedina priznata refortm torta.....zakon je...ja je pravim od 10 jaja.....[sm=smiley1.gif]

treće vezano za prvu tortu[sm=smiley36.gif]...možda nisi dobro umutila šlag,da tinije rijetka.....gotovo je sad.....opali ti reform.....[sm=smiley20.gif]

ijaa -> RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? (15.10.2015 17:59:06)

A da mi posaljes recept od 10 jaja...molim te....pa stavim slike....kad prodje rodjendan....

pitala sam za rolat i ja cu staviti pilecu salamu...a prva torta moguce da nesto nisam uredu napravila...ali se pojela [sm=smiley1.gif]

bebaa -> RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? (16.10.2015 7:53:13)

A da mi posaljes recept od 10 jaja...molim te....pa stavim slike....kad prodje rodjendan....

pitala sam za rolat i ja cu staviti pilecu salamu...a prva torta moguce da nesto nisam uredu napravila...ali se pojela [sm=smiley1.gif]

imaš PP....[sm=smiley1.gif]

ijaa -> RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? (17.10.2015 14:06:03)

Bebo ipak sam radila sa 16 jaja..pekla 4 kore ponaosob...jer nisam imala veceg pleha...ehhh evo fil se hladi pa cu dodat margarin pa polako filovat...da li kore budu suhe...trebam li ih malo poskropiti mlijekom...mogla si ti meni pp ppslari fb...pa da te svasta nesto pita [sm=smiley9.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 28 [29] 30   Sljedeća stranica >   >>