balasgirl -> RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? (4.12.2011 10:43:35)
|
Cickolini i mi smo nedavno proslavili prvi rođendan. Organizovali smo dvije zabave, za veliku i za malu raju. Prvo je bila zabava za mališane u igraonici (isplativo je, nema nereda po kući, djeca imaju prostora za igru, zanimljivo je). Oko svih detalja, počev od hrane, dekoracije, igre, animatora i svih drugih sadržaja možeš se dogovoriti sa tetama u igraonici. Mi smo čak imali i neki mali vatromet (nije onaj klasični, nego neki fazoni sa konfetama i nekim prskalicama) i stvarno je bilo extra. Zabavu za velike smo organizovali kući u popodnevnim satima kada se beba odmorila i naspavala. Tada smo obavili i kumljenje i šišanje. Ja sam napravila dekoracije za kuću, nešto sam kupovala, nešto sama pravila. Sve u svemu, ispalo je bolje nego što sam očekivala, pogotovo u igraonici, djeca su uživala (bilo ih je različitih uzrasta, od 4 mjeseca do deset godina). Sama sam pravila pozivnice, a na odlasku sam svakom djetetu dala paketić koji sam sama napravila (neke sitnice da se sjećaju A prvog rođendana) u paketiću su bile i zahvalnice. Poslije sam izradila slike i podjelila svoj djeci koja su bila prisutna. Znam da je vrijedilo i para i truda, djeca pričaju kako se nikad nisu tako dobro provela, a i njihovi roditelji kažu da je sve bilo za 10. Kući je bilo gužve, previše naroda, trebalo je svakome ugoditi, ali eto uspjeli smo nekako. Al zato poslije je bilo poslllaaa ko u priči.
|
|
|
|