M kao Mama -> RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? (24.9.2010 9:49:23)
|
Animator za djecu uzrasta do tri godine mislim da je mač sa dvije oštrice, klovn djeca ga se mogu prepasti, ali npr. Fifi ili neki lik iz omiljenog crtića bio bi možda pun pogodak. U Lajlinom vrtiću ove godine nisu dali tortu, kažu bilo nekada trovanje od torte i zabranili, ponijeli smo one male rolatiće, napravili tortu od tih rolatića, oni puhali svijeće, kupila grickalice, sokiće, bombone, malo su plesali, super im bilo. U njenoj grupi su bila djeca između 3 i 4 godine. Obzirom da tvoja djevojčica ide u privatni vrtić, možda su pravila drugačija. Iskreno moje mišljenje je da ne bi trebala pretjerivati, oni su mali i nisu svjesni puno toga, tako da akobogda već naredne godine možeš planirati pravi party. Kanapei, nikako mi ne idu za tako mali uzrast, jer moš mislit kad počnu odvajati hljeb od ostalih sastojaka, ovaj forneti je ok, jel je lisnato tijesto i opet je nekako prihvatljivija opcija. Eto, sretno i javi kako je bilo i naravno očekujemo fotke. E, zaboravih, inventar, hahaha, kapice sa likovma iz crtića, roze i plavi tanjiri plastični (imaš ih u konzumu), čaše sa likovima, stolnjak šareni, to nikako ne smiješ izostaviti,
|
|
|
|