Anoniman
|
evo ja sam sad u situaciju gdje neznam sta bi uradila, muz mi je rekao kako je vidio svog dobrog druga i kolegu sa drugom curom, a on je ozenjen i imaju malu bebu, eh sad nismo neke exstra prijateljice ali ponekad dodje na kafu ,ili setamo bebe zajedno, prije nekoliko mjeseci ona je mislila da ja znam da je on varao i ispricala mi uzasnu pricu o onome sto je prezivila u trudnoci, ona je mislila da ja to znam i zbog toga mi ispricala, rekla mi je kako je muz varao citavu trudnocu i to sa dvije , ja sam ostala zaprepastena , ne znam kako je mogla sve to podnijeti jos u trudnoci, onda je rekla kako se kune da nije spavao sa njima nego se samo ljubio, a to je morao priznati jer je vidjela slike ,izgleda da dobro laze ili je ona bas previse naivna jer je u sve to povjerovala, trazila je od mene ako nesto znam da joj kazem, ja tad nisam nista znala, medjutim juce mi je muz ispricao kako ga je vidio sa drugom on ga je sa njom upoznao , prestavio je kao svoju djevojku, kaze da se zabavljaju dugo i kako ona ocekuje vjencanje uskoro, ona ne zna da je on ozenjen , izgleda da misli da je razveden, u kratkoj verziji vodi dvostruki zivot, radi daleko od kuce zajedno sa tom drugom i tamo se oni ponasaju kao muz i zena, ovamo ima zenu i preslatku malu bebicu ,moj muz kaze da ta njegova druga nije ni do koljena njegovoj zeni ovdje i kaze da je ona kao poludio , da je zaljubljen u tu tamo drugu sta da radim, muzu sam obecala da necu nikom reci ali sa druge strane ona je trazila od mene ako nesto znam da joj kazem , razmisljala sam o tome da joj kazem kao anonimna osoba i sigurno bi rekal da nije te bebice, ovako me boli sto ce ta bebica mozda ostati bez oca, a ako ja ne kazem nista a on kao nece jos dugo raditi tamo gdje radi i kad prestane tamo raditi biti ce tasko odrzati tu drugu vezu pa predpostavljam da bi tad prekinuo izvinite na greskama , ne da mi moja bebica da pisem sta bi vi uradile da ste na mom mjestu
|