monnaa -> razvod braka (8.9.2014 1:15:31)
|
Molim vas za savjet.Majka sam djeteta koje ima 2god i 3 mjeseca.U braku sam skoro 3 godine.Zelim da se razvedem jer ne mogu vise da podnesem psihicko maltretiranje od strane muza.Ne posvecuje vrijeme ni meni,a ni djetetu. Kafana mu je sada kuca,znaci bukvalno ga nikada nema.Ode ujutru oko 7 a dodje oko 5 UJUTRU Ako ostane kuci sto je rijetko,posveti djetetu 5 min i izadje.Zao mi je naseg sina kada pocne plakati i govoriti tati tati a on ode.To me najvise boli sto ne posvecuje vrijeme sinu,a on ga jadan zeljan.U pocetku sam mogla uticati,ali sada vise ne.sada me vrijedja govori mi da sam glupaca kerusa krme itd.Kada mu kazem jel zelis da odemo,njegov odgovor je idi krme nece mi biti svejedno al zivot ide dalje.Hocu da uzivam zivot je kratak,meni je dobro.A da napomenem izlazi ide na more,na treninge masaze i to sve sa prijateljima...i zenama sigurna sam...A ja...ja sam se posvetila djetetu u kuci sam,ne radim jer sam dobila otkaz kada sam bila na porodiljskom.Izlazila bih i ja dozvala ga pameti,ali me ogranicava sa parama jako mudro.Ima tu jos mnogo toga sta sve prozivljavam jednostavno vise ne mogu.E sad vas molim da mi kazete moze li mi uzeti ovako malo dijete jer sam nezaposlena,samo zelim sina ne treba mi nista materijalno.Strah me jer on ima novac i poznaje i kuntu i pantu.Bojim se da mi iz inata ne pokusa uzeti dijete,a ne bi ga on odgajao nego bi ga svojoj majci uvalio.Sta mi je ciniti molim vas pomozite? Hvala unaprijed mnogo
|
|
|
|