Medić* -> RE: Želim svoj mir... (7.9.2014 12:39:22)
|
IZVORNA PORUKA: ananas_ze IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: ananas_ze IZVORNA PORUKA: jasmin Pod istim krovom sam pristala da živim, ali imam svoj život i svoju privatnost, no pod istim plafonom ne bih pristala. Ovog mog što su rodili ne branim im, ne daj Bože [sm=smiley36.gif], štaviše, podstičem ga na dobročinstvo i podržavam u nastojanju da im bude na usluzi. Ali hiljadu posto, ne može se stvoriti red u jednoj obitelji ako se u odgoj i pravila miješa bilo ko osim bračnog para i potomaka [sm=smiley1.gif]. i ja isto vako Bgm Ni u slucaju da njegovi roditelji nemaju gdje ? Hoce sa vama, a snajka nece. Ili nemate uslova, ne radi se, nemate sredstava za kiriju, morala bi Jasmincek, gdje bi, kome bi. Zajednica jeste jadnica. Svoj mir je svoj mir. Ne naslo vas, itekako bi zivjele pod istim plafonom [sm=smiley36.gif] I da se ne vrtimo u krug, svejsni smo danijedna nebi od milja zivjela sa svekijevcima [sm=smiley1.gif] ja jednom i od mene dosta! Dosta vala ananas, uostalom znam pisala si vise puta [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|