jasmin -> RE: Koju školsku torbu kupiti za prvi razred?! (26.8.2014 12:55:03)
|
IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: jasmin IZVORNA PORUKA: Hanady RR nisu sve mame u mogućnosti da nose ruksak svoga djeteta u školu svaki dan...ima i drugih varijanti gdje dijete zaista isti i nosi...pa mi argumentacija tipa koliko dugo ga nosi u minutama il pređenoj kilometraži je baš neozbiljna Oprosti, ovdje si spomenula moj dio posta, samo mi nije baš jasan kontekst [sm=zmeden.gif]. Šta si htjela reći ???? Bože žene koji je vama...opustite se bone... samo analiza i sinteza...slomiste... rekla sma što sma htjela...[sm=smiley36.gif] ne mogu sve mame svojoj djeci nositi ruksak u školu ...pa biramo tašnu koja je lagana djetetu da je nosi jer mi nismo tu... ovo e napisla recimo mama 75 ''Djeca ne nose torbu nikako u prvih par razreda, jedino od ulaza u skolu do ucionice.'' il moje dijete ne ide u školu il ja lažem da nosi svoju tašnu sama samcata već dvije godine[sm=smiley36.gif] a ovo je napisala salmy ''meni je sreca sto zivim tik uz skolu...ja cu djecaku u palsticnu kesu spremit udzbenike.'' ja školu gledam sa tarase, baš namje blizu al džaba morala sma voditi računa o ruksaku kako ćše joj stajati na leđima, kako će sama nositi knjige jer mora ona do škole i tih 10 minuta svoj teret nositi.... nisam rekla ništa loše nego da ima slučajeva gdje djeca zaista nose svoje torbe u školu zaboga i da se moramo brinuti o tome kako će ih nositi... il nisam trebala ni to napisat...da pobrišem ja postove pa vi nastavite da šta neometam[sm=smiley36.gif] I ja sam isto ovo rekla, pa zato nisam razumjela zašto si uopće (ono baš niđe veze) spomenula moj dio posta. salmy je pitala zašto je bitna ta torba, a ja sam rekla da je u svakom slučaju bitna, nosilo je dijete 5 minuta na leđima ili 15, ili koliko već. Ne mora biti skupa, ali treba biti kvalitetna, jer ju nose leđa od samo 6 godina pa dalje. Kad vidim da mi neki protumače dio posta pogrešno, možda da i ja obrišem [sm=jezicek.gif] ???!!!
|
|
|
|