Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
skidam pharmamedovom bademovom kremom, poslije se umijem obicnom vodom i opet nanesem bademovu kremu... tako u zadnje vrijeme inace prije sam koristila niveine vlazne maramice za skidanje sminke
Probajte na vlaznu blaznicu staviti malo bebi-ulja. Super efekat Preporuka od jedne stare kozmeticarke u Skopju.
Znam, znam za ovaj trik! Ja ovako vec godinama skidam sminku sa ociju. Umivam se gelom na bazi Melise jer djeluje blago antisepticki i naravno na kraju stavim Vitaskin kremu sa A & E vitaminom. Jako dugo sam tragala za kremom koja mi odgovara (jer imam alergijski tip koze) i potrosila sam cijelo malo bogatstvo u potrazi.
BEKUTAN vlazne maramice super su nemaju alkohola, e onda naravno umivanje sa BEKUTAN kupkom i toplom vodom, stavim Dove hidratantnu kremu i to je to... dok sam koristila losione, preparate razne, kreme i svasta nesto za ciscenje vjerujte da sam imala problema sa licem, a odkako koristim samo ovo troje, lice kao bebina guza. mlada koza ne treba nista osim neceg blagog.
16.06.2009.-14:55 rodio se nas sin, najljepsa i najveca radost nasa!!! 01.01.2011.-15:45 rodila se princeza mamina. Druga radost jeste, ali ne i manje vrijedna od prve. :**
Šminku sa očiju skidam sa Baleinim odstranjivačem make-upa sa alojom, nije masan i odgovara mi. Ako je malo jača šminka, onda koristim Rosalovo mlijeko za skidanje šminke. Onda se umijem sa Avenovim gelom za umivanje bez sapuna protiv mascenja koze. Nekad stavim tonik, ako imam problemcica. Na kraju ide Avene Rebalancing Soothing Emulsion i super
Ja koristim Vichy One step cleanser (3 in 1), stvarno je odlican, skidam sminku sa lica i sa ociju, imam jako osjetljive oci, ali ovaj proizvod i ne osjetim. Samo sto se cijena promijenila tri puta u zadnje dvije godine koliko ga koristim, nisam odavno bila u apoteci, mislim da je opet poskupio...