Zoka05 -> RE: Hemangiom-odstraniti ili ne? (7.7.2011 23:57:06)
|
Ova moja prica se mozda malo razlikuje od ove na forumu,problem je kod mene a ne kod djeteta? Taj "Hemangiom" barem mi je rekao doktor da se tako zove,ja imam na nozi,ispod potkoljenice. Pojavilo mi se u 20 toj god. izgledalo je kao malo zrno graska,izraslina ispod koze bez ikakve boje ili naznaka krvarenja,jednostavno kao oteklina,mala mekana gukica. Otisao sam doktoru i rekao je da nije nista strasno i odstranio mi je to hirurskim putem? Sve bi bilo ok. da nakon nekih mjesec dana se nije pojavilo opet isto,odmah pored mjesta gdje bilo pre!? Nisam htjeo iciti doktoru i proslo je skoro 2god. to je nastavilo rasti,izgledalo je kao pingpong loptica [sm=smiley36.gif] Tada sam odlucio opet otici doktoru,da bi on opet uradio istu stvar i odstranio mi to hirurskim putem. Medjutim nakon nekog vremena opet se pojavilo isto[sm=zmeden.gif] Nisam htjeo vise nista dirati,nekada se znalo povuci,nema nista ali se vrati i opet naraste kao i prije,tako evo 7 -8 god. to nosim i nemam nekih problema sa time,ponekad osjetim kao neki blazi bol na tom mjestu gdje je ta izraslina i to je sve! Pa ako neko nesto zna povodom ovoga,da rece,ili ako ovo moje iskustvo moze nekome pomoci,bilo bi mi drago[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|