Medić* -> RE: urinarna infekcija (11.1.2013 13:47:35)
|
IZVORNA PORUKA: kula Medic, ja tebe prizivala na temi ''''visok pritisak'''' sa istim pitanjem.... [sm=smiley1.gif] Bila kod dr.Mire nije mi htjela dati ništa od tableta za pritisak, dok ne prođe organogeneza, odnosno dok ne uđem u 4. mjesec, pa onda kod nje na kontrolu. Ma nalaz urina mi je strašno loš, ima svega - bakterija dosta, epitelnih ćelija, leukocita 15.... Odoh kod Sanjina kad ga uganjam da vidim trebam li uključiti neke antibiotike... U prvoj trudnoći, u tri navrata sam pila antibiotike i bebi ništa nije falilo! Šta je tebi rekao doktor? EKG je u redu, isla internisti, inace mi je pritisak veci i bez trudnoce, ostalo od prve trudnoce 140-90, to je taj granicni. Evo drugi dan pijem metildop tabletu za pritisak ( moze u trudnoci )po jednu ujutru. Jedem dosta narandzi, limuna, mlo bijelog luka, jogurta, cuvam se od previse soli i masnoce, i evo jutros je bolje 135-75. I srce mi manje lupa [sm=smiley36.gif] Mada imam osjecaj da mi od uzbudjenja trudnickg skace, jer ja sam navikla na taj pritisak pa meni ne smeta, ali drago mi je sto je pao, ipak u trudnoci nije bezazlen nimalo.
|
|
|
|