Medić*
|
IZVORNA PORUKA: kula Medic, ja tebe prizivala na temi ''''visok pritisak'''' sa istim pitanjem.... Bila kod dr.Mire nije mi htjela dati ništa od tableta za pritisak, dok ne prođe organogeneza, odnosno dok ne uđem u 4. mjesec, pa onda kod nje na kontrolu. Ma nalaz urina mi je strašno loš, ima svega - bakterija dosta, epitelnih ćelija, leukocita 15.... Odoh kod Sanjina kad ga uganjam da vidim trebam li uključiti neke antibiotike... U prvoj trudnoći, u tri navrata sam pila antibiotike i bebi ništa nije falilo! Šta je tebi rekao doktor? EKG je u redu, isla internisti, inace mi je pritisak veci i bez trudnoce, ostalo od prve trudnoce 140-90, to je taj granicni. Evo drugi dan pijem metildop tabletu za pritisak ( moze u trudnoci )po jednu ujutru. Jedem dosta narandzi, limuna, mlo bijelog luka, jogurta, cuvam se od previse soli i masnoce, i evo jutros je bolje 135-75. I srce mi manje lupa Mada imam osjecaj da mi od uzbudjenja trudnickg skace, jer ja sam navikla na taj pritisak pa meni ne smeta, ali drago mi je sto je pao, ipak u trudnoci nije bezazlen nimalo.
< Poruku je uredio medic slatki -- 11.1.2013 13:50:29 >